EF

Italië

Schrijf je in voor een taalreis voor middelbare scholieren in Italië en ontdek een land doortrokken van geschiedenis en boordevol leven.

De antieke oudheid is overal te vinden in Italië, van de imposante ruïnes van het Romeinse Forum tot de spectaculaire koepel van het Pantheon. Een gewone wandeling is een les in Italiaanse kunst, geschiedenis en architectuur, maar dat betekent niet dat de stad in het verleden is blijven hangen. Italiaanse steden zijn geweldig levendig, Vespa-scooters zoeven door de straten en op de terrasjes wordt druk gepraat. Ga nu mee met onze taalcursus naar Italië voor middelbare scholen en stort jezelf in de rijke cultuur van dit land en maak kennis met het heden en verleden van dit land. Kijk naar Michelangelo’s meesterwerk op het plafond van de Sixtijnse Kapel. Bezoek het Romeinse Colosseum, de allerbekendste ruïne van Italië, en gooi muntjes in de Trevifontein. Schreeuw je schor voor een plaatselijk voetbalteam en verwen jezelf met een Italiaans ijsje in de legendarische San Crispino gelateria. En vergeet die authentieke Italiaanse pizza's niet!

Wil jij met EF op taalcursus naar Italië ? Vraag dan onze gratis brochure aan voor meer informatie over onze taalcursussen naar Italië.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure