EF

Zuid-Afrika

Schrijf je in voor een taalreis naar Zuid-Afrika voor middelbare scholieren en begin het Afrikaanse avontuur van je leven.

Maak een taalreis naar Zuid-Afrika en kom terug met herinneringen die je je hele leven bijblijven. Dit is ongetwijfeld één van de mooiste landen ter wereld, zowel wat betreft de diversiteit van het landschap als het karakter van zijn inwoners. De taallessen van onze taalreizen voor middelbare scholieren in Zuid-Afrika worden gegeven in het kosmopolitische Kaapstad, de perfecte plaats voor bezoekers die het stadsleven graag combineren met opwindende trips naar de ongerepte Afrikaanse natuur. Lach om de waggelende pinguïns op Boulder’s Beach voordat je samen met ze in het water duikt. Laat EF's talenreizen naar Zuid-Afrika je meenemen op safari en bewonder leeuwen, olifanten en giraffes in hun natuurlijke omgeving. Dit wordt ongetwijfeld het avontuur van je leven! Maak een trektocht naar de top van de Tafelberg, het beschermde natuurwonder van Kaapstad. Ga regelmatig naar Kampsbaai om te volleyballen met vrienden of voor surflessen in de branding van de Atlantische Oceaan. Wat je ook doet, de hartelijke bevolking van Zuid-Afrika zal je met open armen ontvangen.

Wil jij op taalreis naar Zuid-Afrika? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze taalreizen naar Zuid-Afrika.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure