EF

Spanje

Schrijf je in voor één van EF's taalreizen naar Spanje voor middelbare scholieren en ervaar de opwindende cultuur en de kosmopolitische steden van dit zonovergoten Europese land.

De overvloedige zonneschijn en schilderachtige kustlijn van Spanje trekken talloze bezoekers. Onze studenten ervaren echter dingen die toeristen maar zelden meemaken, ze leren bijvoorbeeld de Bolero dansen en genieten van tapas aan de Plaza Mayor. De moderne Spaanse cultuur mengt de tradities van flamenco, siësta's en opwindende stierengevechten met ultramoderne kunstscenes en de avand-garde modewereld van de grote steden. Schrijf je in voor één van onze taalreizen naar Spanje voor middelbare scholieren en ervaar het allerbeste van de plaatselijke cultuur, zowel die van het verleden als die van het heden. Proef paella in Malaga en bewonder daarna het magnifieke uitzicht vanaf het Moorse fort van de stad. Juich het geliefde voetbalteam Real Madrid toe in het fantastische Bernabéu Stadium. Dwaal door de galerieën van het Prado Museum in Madrid, en slenter langs de marktkraampjes van La Boqueria in Barcelona. En vergeet je handdoek niet; de Middellandse Zee ligt op slechts enkele minuten rijden van zowel Barcelona als Malaga.

Wil jij op taalreis naar Spanje? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze talenreizen naar Spanje.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure