EF

Engeland

Schrijf je in voor een EF Taalreis Engeland en ervaar de koninklijke sfeer, eeuwenoude tradities en bruisende steden van één van de meest invloedrijke landen van Europa.

Volg een taalcursus in Engeland en zie de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, ga winkelen in één van de beroemdste warenhuizen ter wereld en ontdek de Engelse cultuur samen met andere internationale studenten. Schrijf je in voor één van onze taalcursussen in Engeland en kies de Engelse levensstijl die jou aanspreekt. Engeland heeft wereldsteden als Londen, Bristol en Manchester, vol hippe winkelstraten en een bruisend nachtleven. Je vindt een gezellige strandcultuur langs de kust van Brighton en Bournemouth, terwijl in Eastbourne duizenden jaren van geschiedenis perfect bewaard zijn gebleven. Cambridge en Oxford zijn de meest prestigieuze universiteitssteden van Engeland, en beide hebben een bruisend studentenleven dat zich tot ver voorbij de klaslokalen uitstrekt.

Wil jij op taalcursus naar één van onze Engelstalige bestemmingen? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze taalcursussen naar Engeland.

 

 

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure