EF

Amerika

Schrijf je in voor een taalreis in Amerika voor middelbare scholieren en ontdek een land met ongeëvenaard natuurschoon, steden van wereldklasse en onvergetelijke culturele ervaringen.

Amerika heeft de grootste economie ter wereld, enkele van de meest dynamische stadscentra en een van de meest multiculturele bevolkingen op aarde. Onze talenreizen naar Amerika voor middelbare scholieren geven je de kans om de Verenigde Staten zelf te verkennen. Wandel in New York door Manhattan of in Chicago door het Loop District en kijk reikhalzend omhoog naar de top van torenhoge wolkenkrabbers. Proef het academische leven in Boston in de boekenwinkels van Harvard Square, of ervaar de Amerikaanse grootmacht van dichtbij in Washington DC. Laat je Hollywood-dromen uitkomen in Los Angeles, of trek in Seattle de natuur in. Laat je aan San Francisco’s Pier 39 verwelkomen door honderden zeeleeuwen. Of stort je in de Amerikaanse strandcultuur van Miami Beach, San Diego, Santa Barbara, Santa Cruz of het adembenemend mooie Honolulu in Hawaï.

Wil jij op taalreis naar Amerika? Vraag dan gratis onze brochure aan voor meer informatie over onze taalreizen naar Amerika en kom studeren aan één van onze taalscholen verspreid over het hele land.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure