Claim nu jouw plek op één van onze droombestemmingen in het buitenland. Bel ons op 085-0480900.
Taalkampen
Taalkampen

Taalkampen

Wat is inbegrepen
  • Cursus
  • Vluchten & Transfers
  • EF Leader
Maak onvergetelijke herinneringen in een groep nieuwe vrienden, begeleid door een Nederlandse EF-begeleider op een all-inclusive zomercursus.
Een compleet pakket
Van retourvluchten en transfers tot lesgeld, maaltijden en accommodatie, alles is inbegrepen in ons uitgebreide zomerreispakket. Je kunt jouw droombestemming kiezen, of je nu 2, 3 of 4 weken wilt studeren, en wij regelen alle details. Kies uit een van onze Internationale Zomerscholen en selecteer Internationale Taalcampussen.
Begeleid reizen
Is het je eerste reis naar het buitenland ben je niet zeker wat je kunt verwachten? Een ervaren EF-begeleider zal je tijdens jouw reis begeleiden. Zij helpen je vanaf het vliegveld in eigen land, gaan met je mee en ondersteunen je tijdens jouw reis. Met EF maakt de reis zelf ook deel uit van het avontuur!
Ervaringsgericht leren
Onze groepstaalreizen richten zich op het gebruik van je taalvaardigheden - binnen en buiten het klaslokaal. We testen jouw taalniveau voordat je cursus begint, zodat we jou in de juiste klas kunnen plaatsen. Studenten worden ook aangemoedigd om te profiteren van de rest van hun dag: of je nu met je gastgezin dineert, met nieuwe vrienden voetbalt of met je EF-leider een nieuwe stad verkent.
Studiebezoeken en excursies
We verplaatsen het onderwijs buiten het klaslokaal om jou de lokale cultuur te laten zien. Studiebezoeken, culturele excursies en dagtochten maken deel uit van het curriculum. Voeg extra activiteiten toe door te kiezen uit een reeks EF-pakketten om verder te profiteren van jouw omgeving en meer van de bestemming te zien.
Activiteiten vol actie
Dankzij jouw EF-begeleider ga je met je medestudenten aan de slag. Van sightseeing en schilderen tot excursies en sporten, je gebruikt je gloednieuwe skills terwijl je praat met nieuwe vrienden - zo combineer je leren met veel plezier!