Claim nu jouw plek op één van onze droombestemmingen in het buitenland. Bel ons op 085-0480900.
Taalreizen
Taalreizen

Taalreizen

Wat is inbegrepen
  • Cursus
  • Accommodatie
  • Maaltijden
Leer een taal en ontdek de wereld met een cursus op maat. Studeer van 2-52 weken en begin elke maandag.
Leeftijden 13+
Beschikbaar voor 13 jaar en ouder op geselecteerde EF-campussen
Gepersonaliseerde cursussen
De cursussen op onze International Language Campuses zijn ontworpen om te worden gepersonaliseerd. We meten jouw taalvaardigheid voordat jouw cursus begint, om je te kunnen plaatsen in een klas met studenten van een vergelijkbaar niveau. Of je nu je vaardigheden wilt bijspijkeren, een intensieve cursus wilt volgen of je wilt voorbereiden op een taalexamen, wij hebben een cursus die volledig aan jouw wensen voldoet.
Flexibiliteit en ondersteuning
Je beslist waar, wanneer en hoe lang je wilt studeren. Kies uit 10 talen en 50 geaccrediteerde campussen op onze zeer flexibele Individuele taalcursussen die elke maandag, het hele jaar door beginnen. Wij kunnen je ook helpen met al je reisarrangementen - van vluchten tot transfers - want EF staat klaar om jou volledig te ondersteunen.
Onafhankelijkheid
Een individuele taalreis naar het buitenland is de perfecte manier om onafhankelijkheid en vertrouwen op te bouwen. Je maakt kennis met een nieuwe omgeving en maakt internationale vrienden - en dat alles met 24 uur per dag ondersteuning van de lokale EF-medewerkers.
Sneller leren
We garanderen dat je vooruitgang boekt in je taalstudie. Onze innovatieve leermethode combineert traditionele klassikale lessen met interactief materiaal om een uitstekende leerervaring te garanderen. Door de kleine omvang van de klas krijg je individuele aandacht van jouw leraar en krijgt je de mogelijkheid om te oefenen met het spreken met klasgenoten.
Activiteiten en excursies
Activiteitenmanagers op onze lokale campussen stellen een volgepakt activiteitenprogramma samen met sporten, excursies en evenementen die deel uitmaken van de cursus of tegen speciale prijzen worden aangeboden. Ze delen insidertips en verborgen juweeltjes, zodat je het maximale uit je bestemming kunt halen.