Spaans leren in Spanje

Spaans leren in Spanje
4.9
732
(732 beoordelingen)
4.9

Wil jij Spaans leren in Spanje? Til je taalvaardigheden naar een hoger niveau met EF. We hebben een cursus Spaans in Spanje voor studenten van alle niveaus met de mogelijkheid tot extra keuzevakken zoals DELE-examenvoorbereiding of zakelijk Spaans. Volg een taalcursus in Spanje waar en wanneer jij dat wilt, in Barcelona of Malaga. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Spaans leren in Spanje

Spaans leren in Spanje

Gratis brochure
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-4 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom Spaans leren in Spanje?

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld, met meer dan 500 miljoen sprekers wereldwijd. Als je deze taal leert, gaat er een wereld voor je open en kun je een divers aanbod aan literatuur, muziek en kunst gaan ontdekken. Daarnaast kunnen Spaanse taalvaardigheden je kansen vergroten in vele sectoren van het bedrijfsleven én heb je doordat je Spaans de mogelijkheid om in contact te komen met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Zo kun je dus ook nieuwe vrienden te maken in een andere taal.

In plaats van honderden woordjes te moeten leren via een app of lessen te volgen zonder medestudenten, biedt een cursus Spaans in Spanje jou een unieke onderdompeling in de Spaanse taal. Het is vanzelfsprekend dat je het snelst een nieuwe taal leert op de plek waar deze gesproken wordt. Je bent dan de hele dag omringd door de nieuwe taal en wordt praktisch gedwongen om je nieuw verworven kennis in de praktijk toe te passen.

De resultaten zijn dus duidelijk zichtbaar na zeer korte tijd! Maar dat is zeker niet het enige voordeel van Spaans leren in Spanje. Je krijgt tegelijkertijd een intensieve onderdompeling in Spanje en zijn tradities en gebruiken. Zo ontwikkel je ook een begrip voor de Spaanse cultuur en verzamel je waardevolle interculturele competenties.

Een betere manier op Spaans te leren dan te vertrekken naar Spanje zul je niet snel vinden! Tijdens een taalcursus in Spanje met EF leer je niet alleen op school, maar vooral ook daarbuiten. Na de lessen is er tijd om de stad waar je verblijft te gaan ontdekken en erop uit te gaan met je nieuwe vrienden. Leer meer over de cultuur van het land en verbeter ondertussen je Spaanse kennis en niveau van spreken, omdat je de hele dag door blijft oefenen!

Volg een cursus Spaans in Spanje met de innovatieve EF leermethode

EF werkt al meer dan 50 jaar aan een betere wereld door middel van onderwijs. Vandaag de dag is EF Taalreizen de grootste onderwijsinstelling die helpt met nieuwe talen te leren, maar ook om zelfvertrouwen en culturele kennis op te doen. Tot op heden hebben we bij EF al meer dan 16 miljoen mensen succesvol geholpen om een vreemde taal in het buitenland te leren.

Alle leraren van EF-talenscholen zijn moedertaalsprekers - en daar zijn we erg trots op! Via onze geselecteerde vakdocenten, de meest up to date taaltechnologie en de interactie met de lokale bevolking ter plekke, bereikt elke deelnemer elke zes weken een hoger niveau. Met ons innovatieve EF leersysteem stemmen deelnemers ook de koers af op hun eigen doelen.

Als je je eigen taalvaardigheid wilt certificeren aan het einde van je taalstudie, kan je dat doen door een DELE-taalexamen te doen in onze officiële testcentra. Wat wij nog meer hebben te bieden:

  • Inspirerende taalscholen: EF heeft centraal gelegen taalcampussen in Barcelona en Malaga. Met topfaciliteiten en de nieuwste onderwijstechnologieën creëren wij de ideale leeromgeving voor jou, zodat jij binnen een mum van tijd de Spaanse taal vloeiend spreekt en begrijpt.
  • Voel je thuis bij ons: Om je thuis te laten voelen in de lokale Spaanse cultuur, bieden we vijf verschillende accommodatiemogelijkheden aan. Of je nu kiest voor een verblijf bij een van onze Spaanse gastgezinnen of op de campus - je bent verzekerd van kwaliteit en comfort tijdens jouw taalcursus in Spanje.
  • Verwacht een ongekend avontuur: Leer Spaans in Spanje terwijl je samen met nieuwe vrienden het land verkent. Jouw EF-activiteitenmanager zal een kalender vol evenementen plannen. Boek activiteiten al voor vertrek via EF Campus Connect of op je school.
  • Maak vandaag al vrienden: EF Campus Connect is een online sociaal netwerk voor EF-studenten. Moet je nog vertrekken of keer je al huiswaarts, op EF Campus Connect vind je alles wat je nodig hebt om het maximale uit je basis, algemene of intensieve cursus Spaans te halen.

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalcursus Spaans in Spanje, of je nu een scholier, student of professional bent. Wil je meer informatie? Of wil je weten wat de kosten van een taalcursus Spanje zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over Spaans leren in Spanje met EF.

Veelgestelde vragen

In welke stad kan ik een cursus Spaans in Spanje volgen?

Wij bieden een taalcursus Spanje aan op twee bestemmingen:

  • Barcelona: Spaans leren in deze kosmopolitische stad is ongekend! De architectuur van Barcelona is prachtig, kijk maar naar de Sagrada Familia, Casa Batlló en Casa Museu Gaudi. Naast de vele culturele en historische activiteiten is er ook een relaxte atmosfeer met leuke restaurantjes, palmbomen en een strand.
  • Malaga: Spaans leren aan de Middellandse Zee? Ga dan naar onze centraal gelegen school in Malaga, de grootste stad van de Costa del Sol. Malaga brengt je meer een vakantiegevoel met zon, zee en strand. Dit zorgt dan ook voor de goede mix van studeren en ontspannen.

Krijg ik een certificaat als ik mijn taalcursus Spanje afrond?

Als bewijs van deelname aan de cursus Spaans in Spanje krijg je een officieel diploma of certificaat, mits je de gehele cursuscyclus (vaak 6 tot 8 weken) succesvol hebt afrond. Er is echter een effectievere manier om je Spaanse taalniveau te bewijzen, en dat is met een officieel internationaal diploma.

Onze taalscholen bieden gespecialiseerde cursussen Spaans aan voor degenen die zich voorbereiden op het Diploma de Español como Lengua Extranjera (DELE), het Diploma Superior de Español de Los Negocios (DSEN) en het Diploma Intermedio de Español de Los Negocios (DIEN).

Wat zijn de kosten van een cursus Spaans in Spanje?

De prijs van een cursus Spaans in Spanje varieert sterk, afhankelijk van het programma dat je samenstelt. Hieronder vind je een overzicht van wat bij de prijs inbegrepen is:

  • Aantal lessen Spaans per week (20, 26 of 32 lessen)
  • Duur van de cursus Spaans (2 tot 52 weken)
  • Extra's die we opnemen in de cursusprijs (EF leersysteem, digitale media en materiaal, taaltest, certificaat, EF Campus Connect, EF Clubs, musea en galerijbezoeken)

Hoelang duurt een cursus Spaans in Spanje?

Een taalcursus Spanje kun je volgen tijdens je vakantie voor enkele weken, enkele maanden of zelfs tijdens een volledig tussenjaar in Spanje. Onze studieadviseurs helpen je graag bij het vinden van een cursus die past bij jouw leeftijd, niveau en leerdoelen.

Een cursus Spaans in Spanje begint op verschillende momenten door het jaar heen, dus je kunt de taalcursus altijd volgen in de periode die jou het beste uitkomt. De cursus start elke maandag. Of je nu twee weken of een heel jaar komt, we zorgen dat je het meeste uit je cursus kunt halen. Als je na een cursus Spaans in Spanje weer thuiskomt, heb je meer vertrouwen in het spreken van de taal in allerlei verschillende situaties.

Voor welke leeftijden wordt een taalcursus Spanje aangeboden?

EF biedt taalcursussen in Spanje aan voor elke leeftijd en elk budget. Met EF heb je de kans om het programma te kiezen dat het beste bij je past. Hieronder vind je de meest populaire programma's voor scholieren, studenten en volwassenen:

Spaans leren in Spanje voor scholieren

Een taalcursus Spanje voor scholieren komt in verschillende vormen en maten, afhankelijk van jouw leeftijd, niveau en interesses. EF biedt een cursus Spaans in Spanje aan voor scholieren tussen 12 en 13 jaar, terwijl andere taalcursussen zich uitsluiten richten op 14-jarigen. Voor scholieren die nog op de basisschool zitten, organiseren we taalkampen in Spanje aan, waar ze spelenderwijs met leeftijdgenoten de Spaanse taal kunnen leren.

Spaans leren in Spanje voor studenten

Voor studenten die ambitieus zijn en weten wat ze willen met hun toekomst, biedt EF een cursus Spaans in Spanje voor studenten aan. Talloze bedrijven en organisaties zijn namelijk op zoek naar kandidaten met internationale studie- of werkervaring en interculturele vaardigheden. Een taalcursus in Spanje is de ideale oplossing om deze (taal)vaardigheden te ontwikkelen en zodoende jouw carrièremogelijkheden aanzienlijk te verbeteren.

Spaans leren in Spanje voor volwassenen

EF biedt ook Spaans leren in Spanje voor volwassenen aan. Of je nu 30, 40 of 50 jaar bent, een taalcursus Spanje blijft een ongekend avontuur. Het maakt niet uit of je een beginner bent of al over gevorderde taalvaardigheden beschikt: een taalcursus voor volwassenen wordt op maat gemaakt zodat jij snel en efficiënt jouw leerdoelen kunt bereiken.

Waar verblijf ik tijdens mijn cursus Spaans in Spanje?

Je hebt vier accommodatiemogelijkheden tijdens een cursus Spaans in het buitenland: een gastgezin, een studentenresidentie, een campus of eigen accommodatie regelen. Een verblijf bij een gastgezin bevordert je kennis van de Spaanse taal en cultuur. Daarom hebben we deze accommodatievorm reeds in de prijs van onze cursus Spaans in Spanje opgenomen.

Er zijn echter veel redenen waarom je liever niet bij een gastgezin verblijft, zodat je bijvoorbeeld met je klasgenoten in een van onze studentenhuizen kunt verblijven, of op onze EF-campus. Als geen van deze accommodatiemogelijkheden aan jouw wensen voldoet, kun je ook altijd je eigen verblijf regelen met een vriend(in), in een hotel of appartement.

Heb ik voorkennis nodig om een taalcursus in Spanje te volgen?

Het antwoord is: nee. Inschrijven voor een cursus Spaans in Spanje als een beginner is mogelijk en moedigen we zelfs aan. Gedurende de tijd dat je in Spanje bent, ontwikkel je jezelf namelijk in rap tempo. Het is echter het beste om als beginner een tijdje in Spanje te verblijven. Want als je maar een cursus van 2 weken volgt, zul je het land waarschijnlijk gefrustreerd weer verlaten. Je zult net begonnen zijn met het kraken van de Spaanse taalcode als de cursus eindigt.

Cursussen Spaans voor beginners zijn daarom leuker en effectiever als je tenminste 2 maanden in Spanje kunt blijven. Vier tot zes maanden geeft nog meer voldoening, omdat je dan met een gerust hart huiswaarts keert en in staat bent om vloeiend Spaans te spreken over een breed scala aan onderwerpen.

Wat betekent Spaans leren in Spanje voor mijn toekomstige carrière?

In de geglobaliseerde wereld van vandaag zijn taalvaardigheden en interculturele skills de sleutel tot succes. Het ontdekken van nieuwe plaatsen, jezelf onderdompelen in vreemde culturen en nieuwe vrienden maken over de hele wereld zijn bewezen factoren voor succes op lange termijn - zowel professioneel als privé.

Deze competenties worden erkend door werkgevers wereldwijd. Spaans leren in het buitenland betekent namelijk dat je durft te dromen, doorzettingsvermogen hebt en altijd op zoek bent naar uitdagingen om jezelf beter te leren kennen en ontwikkelen. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om jouw cursus Spaans in Spanje zo samen te stellen, dat je de nadruk legt op zakelijk Spaans, zodat jij ook in de professionele context zonder moeite uit je woorden kunt komen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.