Taalreizen in Miami

Taalreizen in Miami
4.6
540
(540 beoordelingen)
4.6

Je zult niet geloven dat je vloeiend Engels leert spreken op een taalreis Miami. De combinatie van Engelse lessen en genoeg vrijetijdsactiviteiten brengt namelijk dat vakantiegevoel naar boven. Een taalreis in Miami is een geweldige manier om je Engels te verbeteren. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Taalreizen in Miami

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Amerika
Stad: Miami
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Amerika
Stad: Miami
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Amerika
Stad: Miami
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Amerika
Stad: Miami

Taalreis Miami

Heerlijk weer is slechts een van de vele dingen die Miami je te bieden heeft. Deze wereldberoemde stad heeft een aanstekelijke energie, gevarieerde keuken en fantastische Latijns-Amerikaanse muziek, en dat alles met een niet te missen Amerikaanse flair. Een taalreis Miami is de perfecte manier om deze unieke stad te ontdekken. Waar anders kun je 's ochtends je woordenschat oefenen boven een kop Cubaanse koffie, na de les naar het strand en 's avonds dansen op de Caribische muziek? Elke taalreis Miami is speciaal ontwikkeld om jou snel en efficiënt Engels te leren spreken. Het enige risico? Na een tijd in Miami wil je er misschien nooit meer weg.

De juiste accommodatie kiezen

Nu je besloten hebt je aan te melden voor een taalreis Miami, moet je nog bepalen waar je wilt slapen! Bij al onze programma's in Miami kun je kiezen tussen een gastverblijf en een studentenresidentie. Een gastverblijf in het huis van zorgvuldig uitgekozen locals is een fantastische manier om jouw nieuwe Engelse vaardigheden zo veel mogelijk in de praktijk te brengen. Wil je jezelf onderdompelen in de taal, maar ook wat zelfstandiger zijn tijdens jouw taalreis Miami, dan zijn onze studentenresidenties geschikt voor jou. Ze zijn modern, centraal gelegen en dé plek om je Engels te oefenen met je klasgenoten uit de hele wereld, nieuwe vrienden te maken en Miami te ontdekken in jouw eigen tempo.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.