Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Taalschool in Los Angeles

De locatie is alles wanneer je een school in Los Angeles moet kiezen. Onze taalschool in Los Angeles ligt maar een paar minuten van het Redondo Beach vandaan. Deze geweldige schoollocatie zorgt ervoor dat je het maximale uit je verblijf in Los Angeles haalt. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalschool in Los Angeles

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Amerika
Stad: Los Angeles

Los Angeles school

Van filmsterren en surfers tot muzikanten en studenten: Los Angeles is een hele afwisselende stad waarin iedereen zich snel thuis voelt. Mensen uit heel Amerika en uit de hele wereld komen naar Los Angeles voor een paar maanden, een paar jaar of om nooit meer weg te gaan! Dankzij onze Los Angeles school vind je gemakkelijk je weg in deze grote, levendige stad. Met een handig openbaarvervoersysteem downtown en naast onze leraren nog andere toegewijde medewerkers die activiteiten en accommodatie voor je regelen, heb je een stevige basis in LA om op terug te vallen. Onze Los Angeles school bevindt zich slechts een paar minuten van het strand en is het hele jaar door een geweldige bestemming: het is aan jou om te besluiten wanneer je wilt komen!

Ontwikkel je eigen taalprogramma

Wie aan onze Los Angeles school studeert, kan kiezen voor een algemene cursus Engels of juist focussen op een bepaald vakgebied zodat je precies de vaardigheden leert die je in de toekomst nodig zult hebben. Wil je je bijvoorbeeld verdiepen in de entertainmentindustrie of meer leren over evenementenmanagement in Los Angeles, dan kun je jouw cursus aanpassen aan jouw eigen interesses. Wil je meer leren over de lokale gemeenschap en tegelijkertijd je Engels oefenen, dan kunnen we vrijwilligerswerk in een non-profitsector die bij jouw voorkeuren aansluit voor je regelen. Er is namelijk geen betere manier om jouw tijd op onze Los Angeles school door te brengen dan door een aantal uur daarvan te investeren in de gemeenschap.