Claim nu jouw plek op één van onze droombestemmingen in het buitenland. Bel ons op 085-0480900.
EF Intensieve Programma
EF Intensieve Programma

EF Intensieve Programma

Betere resultaten met een gepersonaliseerd lesprogramma
32 Lessen / week
(van elk 40 minuten)
16 Algemene taallessen
04 Projectsessies
10 Lessen in keuzevakken
02 Lezingen
  • Niveau:
    Beginner / gemiddeld / gevorderd
  • Duur:
    6 maanden / 9 maanden / 11 maanden
  • Start datum:
    september / november / januari / april / june

Boek maximale vooruitgang
Ons Intensieve Programma bevat de maximale leertijd per week. Je hebt veel ruimte voor keuzevakken, er staan meer docenten tot je beschikking en je taalvaardigheden gaan als een speer vooruit.

Je leert op de effectiefste manier, namelijk door taalvaardigheden te ontwikkelen in het klaslokaal en deze vervolgens toe te passen in de praktijk.

Een speciaal ontwikkeld lesprogramma
In dit goed gestructureerde programma boek je maximale vooruitgang en leer je met vertrouwen spreken en schrijven. De lessen worden ‘s ochtends of ‘s middags gegeven en combineren klassikaal onderwijs met iLab-sessies.

Een speciaal ontworpen curriculum
Boek vooruitgang met ons speciaal ontworpen curriculum, waarin jij de taal vloeiend leert spreken en schrijven en jij je hier zelfverzekerd over voelt. De lessen vinden plaats in de ochtend of middag en worden zowel klassikaal als online aangeboden. De totale lesduur bestaat uit 21 uur en 20 minutes per week.

Specifieer je studie met SPIN lessen
Het Intensieve Programma biedt 10 SPIN lessen aan die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke interesses en ambities, zowel online als offline. Met meer dan 150 SPIN lessen om uit te kiezen, stellen ze je in staat om je te richten op specifieke taalterminologie die zeer nuttig kan zijn voor je toekomstige carrière. Wil je arts worden? Volg onze Medische Taal SPIN. Een jurist? Kies de Juridische Taal SPIN.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je gaat elke zes weken* een cursusniveau omhoog als je alle lessen bijwoont en alle oefeningen maakt, en je kan sneller vooruit gaan, afhankelijk van je voortgang. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis totdat het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels