GO Blog | EF Blog Netherlands
Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

10 redenen om Ambassador voor EF te worden

10 redenen om Ambassador voor EF te worden

1. Ervaring delen
Door het delen van je ervaring en verhalen in het buitenland word je telkens weer herinnerd aan de geweldige tijd die je tijdens je EF cursus gehad hebt

2. In contact blijven met EF na je cursus
Joining the big EF family, forever in my heart!
Kennis maken met je contactpersoon die voorafgaand aan jou avontuur al je vragen beantwoord heeft. Ook blijf je in contact met de organisatie die jou buitenlandervaring mogelijk heeft gemaakt.

3. Werkervaring opdoen
Als Ambassador krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de professionele werkwereld. EF heeft regelmatig ondersteuning op kantoor nodig met administratieve werkzaamheden en het bellen van studenten die net terug zijn van hun reis. Ook kan je als Ambassador helpen met het klaarmaken van promotiemateriaal en het verzenden van brochures. Ambassador voor EF zijn is een goede toevoeging op je CV.

4. Toerist in eigen land
Je kan helpen bij activiteiten in het hele land en komt zo op een leuke manier meer van Nederland te zien.

5. Geen verplichte beschikbaarheid
Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Het programma is zeer flexibel: wil je veel werken dan kan dat. Heb je even minder tijd en kan je een maand niet voor EF werken, ook prima. Je kan zo veel en zo weinig doen als je zelf wil.

6. Vrienden maken met dezelfde passie
The world is a book and those who don’t travel only read one page.
Ambassadors en medewerkers waarmee je samenwerkt delen dezelfde passie: REIZEN. Je hebt altijd iets om over te praten en doet veel reisinspiratie op tijdens het werken.

7. Persoonlijke ontwikkeling
Tijdens presentaties worden Ambassadors gevraagd iets over hun eigen ervaring te vertellen. Je leert voor een groep te presenteren. Je wordt zelfstandiger, reist veel met het openbaar vervoer en krijgt enorm veel waardering voor het werk dat je doet.

8. Carrière mogelijkheden
Ambassadors die zich goed inzetten kunnen de mogelijkheid krijgen om vaker op kantoor te helpen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor stages in het buitenland. Meerdere werknemers van EF zijn voorheen Ambassador geweest. Mogelijkheden genoeg om je bij EF verder te ontwikkelen.

9. Waardering voor je werk
EF loves their Ambassadors 💜
Stand out from the crowd and great opportunities will come your way.
Als jij goed bent voor EF, dan is EF dat ook voor jou.
EF laat je er echt bij horen, je kan echt wat voor hen betekenen.
Ook worden er jaarlijks meerdere leuke activiteiten georganiseerd om de Ambassadors te bedanken.
Top Ambassadors kunnen geselecteerd worden voor een internationale Ambassador meeting. Lees alles over mijn ervaring tijdens deze meeting in mijn blog: link

10. En oh ja: Beloning
Als Ambassador ontvang je natuurlijk ook een beloning.
Help jij EF op een door hen georganiseerde activiteit (open dag, informatiebijeenkomst, scholenmarkt, beurs) dan ontvang je geld voor de uren die je gewerkt hebt.
Onderneem je zelf activiteiten om EF te promoten. (social media, vlog, blog, posters ophangen, presentatie geven op jou school) dan ontvang je punten die je in kan wisselen voor leuke gadgets of zelfs een vliegticket of EF cursus naar jou droombestemming.

Ga op taalreis met EFOntdek meer
Ontvang het laatste nieuws over reizen, talen en cultuur in de GO-nieuwsbriefAanmelden

Leer tot 10 talen in meer dan 50 top bestemmingen wereldwijd.

Lees meer