High School in Ierland

Vanaf €14.450

Onze studenten die een high school jaar in Ierland volgen zijn volwassen, onafhankelijk en zeer sociaal. Ze willen meer leren over de Ierse cultuur, muziek en tradities.

@efexchangeyear

Ervaar High School in Ierland

Het Ierse onderwijssysteem combineert traditie (zoals verplichte uniformen) met een moderne manier van leren. Ze bieden leuke keuzevakken, zowel academische als praktijk vakken

Leven in Ierland

Woon bij een Iers gastgezin

De Ierse taal heeft veel woorden voor "familie" - teachglach, muintir, clann - en het maakt niet uit waar je tijdens de high school in Ierland woont, het gezinsleven zal een centrale rol spelen. Veel van onze Ierse gastgezinnen wonen in landelijke gemeenschappen, perfect voor liefhebbers van de natuur en buitensporten.

Film: Lena's Exchange jaar

Wat maakt onze gastgezinnen zo geweldig?

Door EF geselecteerde gastgezinnen

We evalueren zorgvuldig alle deelnemers van ons programma. Door thuisinterviews af te nemen met elk van onze gastgezinnen, zorgen we ervoor dat ze oprechte interesse hebben in culturele uitwisseling.

We bereiden ze voor

We besteden veel zorg aan het voorbereiden van jouw gastgezin op je komst. Vergelijkbare bronnen voor vertrek als voor onze studenten zijn ook voor hen beschikbaar.

Zin om te hosten

Al onze families hebben een ding gemeen: Ze kunnen niet wachten om een internationale student te verwelkomen in hun thuis en leven, om meer te leren over jouw cultuur en hun cultuur met jou te delen.

Aanvraag van gastgezinnen: Gastgezinnen maken een gedetailleerd online profiel. Dit bevat informatie over de achtergrond, hobby's en het thuisleven.

Thuisinterview: Een lokale EF vertegenwoordiger interviewt elk eventueel gastgezin om zeker te weten dat hun huishouden een veilige, comfortabele en verwelkomende sfeer afgeeft.

Referentiecheck: We vereisen twee referenties (één zakelijke en één persoonlijke).

Criminele achtergrond: We controleren alle leden van het huishouden ouder dan 17 jaar op criminele activiteiten.

High School in Ierland

Woon bij een gastgezin

Ga naar een lokale High School

Vluchten inbegrepen

10 maanden: vanaf €14.450

Neem nu de eerste stap

Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent

Veelgestelde vragen over high school in Ierland

Luister naar voormalige uitwisselingsstudenten die hun verhalen delen

Kom naar een informatiebijeenkomst