High School in Amerika

Studenten die opbloeien tijdens ons American high school programma zijn avontuurlijk, open-minded, gezinsgericht en erg sociaal. Ze omarmen de Amerikaanse cultuur en haar vrolijke energie.

@efexchangeyear

Ervaar een Amerikaanse High School

Er is niets iconischer dan naar een High School gaan in de VS: de gele schoolbussen, prom night, letterman jackets, naschoolse sporten, schoolclubs en nog veel meer.

Leven in Amerika

Woon bij een Amerikaans gastgezin

Amerikaanse gastgezinnen zijn veel diverser dan de stereotypen die je op tv en in films ziet. Ze komen van verschillende rangen en standen van de bevolking. Lees meer over onze EF-families en wat ze speciaal maakt.

We plaatsen studenten in heel Amerika.

Wat maakt onze gastgezinnen zo geweldig?

Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Dit is hoe we onze gastgezinnen zoeken.

EF geselecteerde families

We evalueren zorgvuldig alle deelnemers van ons programma. Door thuisinterviews af te nemen met elk van onze gastgezinnen, zorgen we ervoor dat ze oprechte interesse hebben in culturele uitwisseling.

We bereiden hen voor

We besteden veel zorg aan het voorbereiden van jouw gastgezin op je komst. Vergelijkbare bronnen voor vertrek als voor onze studenten zijn voor hen beschikbaar.

Zin om te hosten

Al onze families hebben een ding gemeen: Ze kunnen niet wachten om een internationale student te verwelkomen in hun thuis en leven, om meer te leren over jouw cultuur en hun cultuur met jou te delen.

Aanvraag van gastgezinnen: Gastgezinnen maken een gedetailleerd online profiel. Dit bevat informatie over de achtergrond, hobby's en het thuisleven.

Thuisinterview: Een locale EF vertegenwoordiger interviewt elk eventueel gastgezin om te verzekeren dat hun huishouden een veilige, comfortabele en verwelkomende sfeer afgeeft.

Referentiecheck: We vereisen twee referenties (een zakelijke en een persoonlijke).

Criminele achtergrond: We controleren alle leden van het huishouden ouder dan 17 jaar op criminele activiteiten.

High School Exchange in Amerika

Woon bij een gastgezin

Ga naar een lokale High School

Vluchten inbegrepen

10 maanden: €13.750

5 maanden: €12.750

Neem de eerste stap!

Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent

Veelgestelde vragen over High School in Amerika

Luister naar voormalige uitwisselingsstudenten die hun verhalen delen

Kom naar een informatiebijeenkomst