High School in Amerika

Studenten die mee gaan tijdens ons high school programma in Amerika zijn avontuurlijk, open-minded, gezinsgericht en erg sociaal. Leer de Amerikaanse cultuur kennen en maak die echte High School Spirit mee!

@efexchangeyear

Ervaar een High School in Amerika

Ga een half jaar of jaar naar een echte High School in Amerika: met gele schoolbussen, prom night, letterman jackets, naschoolse sporten, schoolclubs en nog veel meer.

Leven in Amerika

Woon bij een Amerikaans gastgezin

Tijdens jouw jaar als exchange student in Amerika woon je bij een gastgezin. Onze families vertegenwoordigen de diversiteit van de Amerikaanse cultuur en we moedigen families van alle soorten en maten aan om te hosten. Sommige gezinnen hebben jonge kinderen of tieners. Andere gezinnen zijn pas getrouwd en hebben nog geen kinderen. Er zijn ook gezinnen waarbij hun kinderen al niet meer thuis wonen. We hebben alleenstaande ouders, koppels van hetzelfde geslacht en grootouders die allemaal geweldig gehost hebben. Lees meer over onze EF-families en wat ze speciaal maakt.

We plaatsen exchange studenten in heel Amerika.

Wat maakt onze gastgezinnen zo geweldig?

Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Dit is hoe we onze gastgezinnen zoeken.

Door EF geselecteerde families

We evalueren zorgvuldig alle deelnemers van ons programma. Door thuisinterviews af te nemen met elk van onze gastgezinnen, zorgen we ervoor dat ze oprechte interesse hebben in culturele uitwisseling.

We bereiden ze voor

We besteden veel zorg aan het voorbereiden van jouw gastgezin op je komst. Vergelijkbare bronnen voor vertrek als voor onze exchange studenten zijn ook voor hen beschikbaar.

Zin om te hosten

Al onze families hebben een ding gemeen: Ze kunnen niet wachten om een internationale student te verwelkomen in hun thuis en leven, om meer te leren over jouw cultuur en hun cultuur met jou te delen.

Aanvraag van gastgezinnen: Gastgezinnen maken een gedetailleerd online profiel. Dit bevat informatie over de achtergrond, hobby's en het thuisleven.

Thuisinterview: Een lokale EF vertegenwoordiger interviewt elk eventueel gastgezin om te verzekeren dat hun huishouden een veilige, comfortabele en verwelkomende sfeer afgeeft.

Referentiecheck: We vereisen twee referenties (één zakelijke en één persoonlijke).

Criminele achtergrond: We controleren alle leden van het huishouden ouder dan 17 jaar op criminele activiteiten.

Een jaar High School in Amerika

Woon bij een gastgezin

Ga naar een lokale High School

Vluchten inbegrepen

10 maanden: vanaf €14.950

5 maanden: vanaf €13.950

Neem de eerste stap!

Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent

Veelgestelde vragen over High School in Amerika

Luister naar voormalige exchange studenten die hun verhalen delen

Kom naar een informatiebijeenkomst