EF International High School Camp

Voeg deze optie toe: €1695

Begin je jaar geweldig met EF International High School Camp. Op een iconische middelbare schoolcampus in de buurt van New York duik je diep in de Amerikaanse cultuur met een geweldige mix van Engelse lessen en leuke activiteiten en excursies. Camp helpt je om zelfvertrouwen op te bouwen en te oefenen hoe je nieuwe vrienden kan maken wanneer je bij je gastgezin en school aankomt, maar ook om een netwerk van vriendschappen op te bouwen met mede-uitwisselingsstudenten die aan dezelfde uitwisselingsreis beginnen.

800

deelnemers uit 13 verschillende landen

10

dagen van puur leuke en leerzame activiteiten

3

dagtochten naar geweldige en historische locaties

Maak vrienden van over de hele wereld

EF International High School Camp geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om een succesvolle start van het uitwisselingsjaar te maken. Met studenten uit meer dan 13 verschillende landen die net als jij een uitwisselingsjaar zullen doen, is Camp de kans om andere culturen te leren kennen, vrienden te maken, deel te nemen aan sportevenementen en leuke activiteiten voordat je aan het avontuur van je leven begint.

New York City ontdekken en de Amerikaanse cultuur ervaren

Camp is een ervaring - je maakt een dagtocht naar New York City, een lokale honkbalwedstrijd en een uitstapje naar een pretpark. Je neemt deel aan sport en activiteiten op de campus, wat niet alleen leuk is maar ook je zelfvertrouwen zal vergroten en je zal helpen nieuwe vrienden te maken. Door deze sociale ervaringen op Camp te oefenen, leer je makkelijker vrienden te maken voor wanneer je aankomt bij je gastgezin en je nieuwe school.

Voorbereidingen treffen voor het dagelijks leven in de VS

Het Camp is ook een geweldige kans om meer te leren over de Amerikaanse levensstijl, om elke dag Engels te spreken en om uit de eerste hand inzicht te krijgen in hoe de Amerikaanse middelbare schoolervaring voor je zal zijn. Het bijwonen van praktijklessen en naschoolse activiteiten zal je helpen bij het bouwen van de tools die je tijdens je jaar in de VS zal gebruiken.

"Het ontmoeten van alle enthousiaste, zenuwachtige en gelijkgestemde studenten heeft me echt geholpen om in de juiste stemming te komen om het jaar in te gaan. Ik heb veel vrienden en docenten ontmoet die me allemaal hebben geholpen toen ik gedurende het jaar steun nodig had, en gewoon de mogelijkheid om mensen te bereiken die in hetzelfde schuitje zaten heeft me echt geholpen om een aantal uitdagingen die ik tijdens mijn jaar had te overwinnen."

\ 

– Timothy from Sweden

Wat zijn de voordelen van Camp?

Het doel van EF-Camp is om je een soepele overgang naar de middelbare school in het gastland te bieden.

Elke dag Engels

Studenten van EF Camp worden aangemoedigd om Engels te spreken en ook echt alleen Engels. Na tien dagen ondergedompeld te zijn in de taal zullen ze zich klaar en zelfverzekerd voelen om door te gaan naar hun gastgezin.

Een nieuwe manier om te leren

De lessen op EF Camp zijn ontworpen om studenten te helpen een toolbox voor succes op te bouwen. Met interactieve leerplannen die gericht zijn op kritisch denken en onafhankelijkheid, variëren de activiteiten in de klas van inzicht in hoe je geld kunt uitgeven tot het proeven van het lokale eten!

Activiteiten en evenementen

Studenten kunnen nieuwe buitenschoolse activiteiten uitproberen, zoals voetbal, rugby, cheerleading, dans, koken en volleybal. Ze kunnen leuke activiteiten uit hun nieuwe cultuur ervaren en deelnemen aan spannende avondevenementen zoals een talentenjacht, een spelshow en een sporttoernooi.

Voorbereidende cursussen

EF Camp-deelnemers bereiden zich voor op hun jaar in het buitenland door meer te leren over de cultuur en het dagelijkse leven in hun gastland. Ze breiden hun Engelse straattaal uit, leren lokale taaltrends begrijpen, bestuderen de juiste etiquette en ontwikkelen culturele vaardigheden die hen het hele jaar van pas zullen komen.

Dagtripjes en avondje uit

Met EF Camp kunnen onze studenten al in de eerste week items van hun bucketlist afstrepen. Met een volledige dag New York City verkennen, een dagtocht naar een amusements- of waterpark en een avondje uit naar een lokaal sportevenement, begint hun jaar gegarandeerd met nieuwe ervaringen en unieke herinneringen.

Een wereldwijd netwerk

EF Camp is meer dan alleen de kans om onze studenten de ogen te openen voor de cultuur van hun gastgezin. Met uitwisselingsstudenten uit 13 verschillende landen in Europa en Azië is het een unieke kans voor hen om andere culturen te leren kennen en vrienden te maken van over de hele wereld.

Ervaar Camp

10 dagen leren en plezier

Met een dagelijks schema van lessen en activiteiten geeft Camp je een voorproefje van het dagelijks leven op een Amerikaanse middelbare school.

Dag 1: Vlucht naar New York

De reis begint met de vlucht naar de Verenigde Staten. Tijdens de vlucht zal je waarschijnlijk veel andere EF-studenten ontmoeten en zal je worden begroet door EF-personeel zodra je door de douane in New York bent gegaan!

Dag 2: Parade van Naties

We vieren alle verschillende culturen in de Parade of Nations op weg naar de openingsceremonie van het Camp. Na de openingsceremonie zullen de leerlingen de leerkrachten van hun school ontmoeten en 's avonds deelnemen aan een Campactiviteit.

Dag 3: De lessen beginnen

Vandaag hebben de leerlingen hun eerste volledige lesdag en naschoolse activiteiten. Gestructureerd als een typische middelbare school, zullen ze een mentorles en vier andere lessen hebben. Er zullen naschoolse activiteiten zijn zoals American football, volleybal, cheerleading, muziek en zwemmen.

Dag 4: Pep Rally

Vandaag volgen de leerlingen hun reguliere lesrooster gevolgd door een pep rally.

Dag 5: Wandeltocht door NYC

Studenten beginnen hun dag door op een boot te stappen en New York City vanaf het water te zien terwijl ze zich naar Liberty Island begeven. Beginnend met het verkennen van New York City door de Brooklyn Bridge, Wall Street of het 9/11 Memorial te zien, zullen ze hun dag eindigen in de gloed van Times Square!

Dag 6: Het volleybaltoernooi begint

Vandaag volgen de leerlingen hun lesrooster en 's avonds beginnen we met ons volleybaltoernooi. Ze leren wat de 'school spirit' van de middelbare school in de VS inhoudt, terwijl elke middelbare school strijdt om te kunnen opscheppen als de volleybalkampioenen!

Dag 7: Honkbal onder de lichten

Na de lessen zijn er vandaag geen activiteiten, want we houden een vroeg barbecuediner voordat we vertrekken om deel te nemen aan die volledig Amerikaanse traditie van het kijken naar een honkbalwedstrijd onder de stadionlichten!

Dag 8: Dag van de reguliere les

Vandaag is het een gewone lesdag met 's avonds de finale van het volleybaltoernooi. Studenten kunnen hun middelbare school aanmoedigen, of spelen in het kampioenschapsspel! Om de avond af te sluiten hebben we een bijeenkomst waar ze meer te weten komen over het vertrekproces van het Camp naar hun gastgezin

Dag 9: Een dag vol plezier in Dorney Park

Vandaag gaan de studenten naar Dorney Park en Wildwater Kingdom. Ze kunnen in een achtbaan gaan, afkoelen op een waterglijbaan en genieten van een dag vol plezier in de zon met vrienden van over de hele wereld!

Dag 10: Tijd om afscheid te nemen

Het is de laatste dag van het Camp en er moet nog veel gebeuren. We beginnen met een diploma-uitreiking in de studentenkamer. Dan is het tijd om spullen in te pakken en je klaar te maken om naar het gastgezin te gaan. Vanavond hebben we een talentenjacht, afscheidsdans, en zeer binnenkort stappen onze studenten in de bus om naar het vliegveld te gaan - ze voelen zich goed voorbereid om aan hun uitwisseling te beginnen!

Ervaar Camp

Leef de High School Spirit op de Muhlenberg Campus

Door te leren en te leven op de iconische middelbare schoolcampus van 33 hectare aan het Muhlenberg College, zullen onze studenten voor het eerst het typische campusleven in de VS ervaren. De groene campus ligt dicht bij New York in een woonwijk in Allentown's West End, Pennsylvania en biedt allerlei soorten klaslokalen en sportfaciliteiten, evenals slaapzalen waar onze studenten zullen wonen en elkaar leren kennen.

“Een plek waar je jezelf kunt zijn en nieuwe vrienden van over de hele wereld kunt maken. Er is geen betere plek om je avontuur te beginnen.”

\ 

– Ronja uit Noorwegen

Volg onze studenten op Camp

→ Volg onze studenten #efcamp

Toegewijd aan duurzaamheid

We compenseren vrijwillig de CO2-uitstoot van deze (en elke) ervaring die je hebt met EF.

ef.com/hellozero