EF international High School Camp

Voeg deze optie toe: €1495

Camp is een unieke kans om meer te leren over andere culturen en vrienden te maken van over de hele wereld.

EF Internationaal High School Camp geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om een succesvolle start van je uitwisselingsjaar te maken. Met studenten uit meer dan 15 verschillende landen die net als jij een uitwisselingsjaar gaan doen, is het Camp dé kans om andere culturen te leren kennen, vrienden te maken, deel te nemen aan sportevenementen en leuke activiteiten voordat je aan het avontuur van je leven begint.

Spendeer een hele dag in New York en ervaar de Amerikaanse cultuur.

Heb je er ooit van gedroomd om "de stad die nooit slaapt" te verkennen? Je hebt een hele dag om van het uitzicht vanaf de Empire State building te genieten, om een selfie te maken met het vrijheidsbeeld, om over de Brooklyn Bridge te lopen en versteld te staan van alle lichten en billboards van Times Square. Het activiteitenprogramma geeft je ook de mogelijkheid om de Amerikaanse cultuur uit de eerste hand te ervaren - bekijk een honkbalwedstrijd, breng een dag door in een pretpark en krijg het gevoel van de high school spirit.

Bereid je voor op het dagelijkse leven in Amerika - leer de vaardigheden die jou zullen helpen tijdens jouw jaar.

Camp is ook een geweldige kans om meer te leren over de Amerikaanse levensstijl, je Engels elke dag te oefenen en meer inzicht te krijgen in hoe je Amerikaanse high school ervaring eruit zal zien. Woon praktische lessen en naschoolse activiteiten bij die je zullen helpen tijdens je jaar in de VS.

Volg onze studenten op Camp

→ Volg onze studenten #efcamp

Voeg Camptoe aan je exchange jaar.

Neem contact op met je uitwisselingsadviseur.

Maandag - Vrijdag: 08:30 - 20:00

Zaterdag 9:00 - 17:00

De Boelelaan 7

1083 HJ Amsterdam

085 048 0904

[email protected]