Staat en regio voorkeur

De VS biedt verschillende culturen, gewoonten en landschappen aan. Deze optionele dienst zorgt ervoor dat studenten die in een specifiek gebied willen wonen, een regio of staat kunnen kiezen (tegen betaling) waar EF-medewerkers in hun zoektocht naar een geschikt gastgezin zich op zullen richten.

Vanaf €635,-

Hoe werkt het?

We gaan drie maanden op zoek naar een gezin in de regio van jouw voorkeur. Als we na drie maanden nog geen gezin hebben gevonden dat goed bij je past in die regio, dan kijken we weer naar het hele land, want onze prioriteit is een match met een geweldig gastgezin. Als je niet in de door jouw gewenste regio of staat bent geplaatst, wordt de vergoeding terugbetaald.

Consultatie

Amerika is een groot land - er zijn waarschijnlijk veel verschillende staten en regio's die je nog niet kent! Als je een speciale interesse hebt in een deel van het land, of meer wilt weten over de verschillen tussen hen, kunnen we je in contact brengen met een voormalige uitwisselingsstudent om je er alles over te vertellen. Dat je nog niet eerder van een staat gehoord hebt, betekent niet dat het niet de juiste staat voor jou is!