Claim nu jouw plek op één van onze droombestemmingen in het buitenland. Bel ons op 085-0480900.
Cambridge English examenvoorbereiding
Cambridge English examenvoorbereiding

Cambridge English examenvoorbereiding

Vergroot je kans op een baan of toelating tot een hogeschool of universiteit.
32 Lessen / week
(van elk 40 minuten)
16 Algemene taallessen
04 Projectsessies
10 Lessen in Cambridgeexamenvoorbereiding
02 Colleges
 • Niveau:
  Gemiddeld tot gevorderd
 • Start datum:
  Aangewezen maandagen
 • Duur:
  8 tot 52 weken
 • Voor vertrek:
  Inschrijfformulier
 • Na thuiskomst:
  6 maanden inclusief voor alle Intensieve taalcursussen

Beschrijving:
Verfijn je luister- en leesvaardigheden en ontdek hoe jij het best het Cambridge English-examen kunt aanpakken. Bereid daarnaast jouw vocabulaire uit, vergroot je kennis van de grammatica en verbeter je uitspraak, zodat jij het Cambridge English-examen met succes kunt maken. Het examen toetst lezen, schrijven, luisteren en spreken en wordt vaak op onze scholen afgenomen.

De kwalificatie:
Cambridge Engels biedt kwalificaties voor studenten van de Engelse taal als een onderdeel van de Universiteit van Cambridge. Het kan gebruikt worden als bewijs voor toelatingen op universiteiten, immigratie kantoren of werknemers in de Engels sprekende landen.

Onze expertise:
We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat onze studenten zijn voorbereid voor topresultaten. De meeste van onze scholen in de UK en de US zijn officiele examen centers, wat betekend dat het examen wordt gedaan door de EF werknemers op de EF school om er voor te zorgen dat jij je zelfverzekerd en prettig voelt.

Onthoud:
Algemene Engelse lessen zijn wellicht nodig om een goede basis te leggen voor de examen voorbereiding. Examen data en cursussen worden elke maand aangeboden op alle locaties afhangend van de beschikbaarheid.

Korte-termijn voorbereiding:
Je boekt de maximale vooruitgang met een Full Exam Prepration cursus voor de hoofdreeks examens - Desondanks, kun je je voordeel doen met een korte-termijn voorbereidingscursus als je beperkt berschikbaar bent. Start elke maandag en studeer 2 tot 8 weken op onze campus in Cambridge en Santa Barbara.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je gaat elke zes weken* een cursusniveau omhoog als je alle lessen bijwoont en alle oefeningen maakt, en je kan sneller vooruit gaan, afhankelijk van je voortgang. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis totdat het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels