EF

Nieuw-Zeeland

Schrijf je in voor een Engelse taalcursus in Nieuw-Zeeland en ervaar het leven in een adembenemende eilandnatie met een multiculturele atmosfeer.

Nieuw-Zeeland staat in het midden van de belangstelling sinds Lord of the Rings daar gefilmd werd, maar ingewijde reizigers komen al jarenlang naar deze natie in de Stille Oceaan. In landen als Groot-Brittannië en Japan wonen miljoenen mensen op kleine eilandjes praktisch bovenop elkaar, maar Nieuw-Zeeland telt meer schapen dan inwoners. De 4 miljoen mensen die Nieuw-Zeeland 'thuis' noemen, zijn trots op het spectaculaire landschap en natuurschoon van het land. Volg een taalcursus in Nieuw-Zeeland, waar natuurliefhebbers de met sneeuw bedekte bergen, rokende vulkanen, dichte regenwouden en wijdse kuststreken kunnen verkennen. 

Het landschap is zo divers, dat je op één en dezelfde dag in de Stille Oceaan kunt surfen en een gletsjer kunt beklimmen. Studenten die een taalcursus in Nieuw-Zeeland van EF volgen, kunnen aan de kust studeren in Auckland, de meest multiculturele stad van Nieuw-Zeeland. Hier vind je een trotse Maori-cultuur vermengd met Aziatische en Europese invloeden.

Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie over onze taalcursussen in Nieuw-Zeeland en verleg je grenzen met EF!

 

lees meer Verberg
Prijsopgave

Neem actie

Gratis brochure
Ontvang een gratis offerte