EF

Nieuw-Zeeland

Ga mee met onze taalreizen naar Nieuw-Zeeland voor middelbare scholieren en ervaar het ongeëvenaarde natuurschoon en rijke culturele erfgoed van de avontuurlijkste hoofdstad ter wereld.

Nieuw-Zeeland kan bogen op het beste natuurschoon van het zuidelijk halfrond. Met sneeuw bedekte bergen, rokende vulkanen en dichtbegroeide regenwouden vormen het landschap hier, en studenten die een taalreis naar Nieuw-Zeeland maken, kunnen alles wat deze eilandnatie te bieden heeft op hun gemak verkennen. Maak een trektocht naar de top van de magnifieke Franz Joseph-gletsjer op Nieuw-Zeelands Zuidereiland. Leer scubaduiken of surfen in de helderblauwe Stille Oceaan, vlak bij Auckland, de kosmopolitische metropool van Nieuw-Zeeland. Schreeuw je schor voor een plaatselijk rugbyteam in Eden Park, de grootste sportarena van het land. Laat EF's taalreizen naar Nieuw-Zeeland je meenemen op trips naar Rotorua, Taupo en de grotten van Waitomo op het Noordereiland, waar je geothermische wonderen, een grot vol licht verspreidende glimwormen en overblijfselen van de trotse Maori-cultuur van Nieuw-Zeeland vindt.

Overweeg EF's talenreizen naar Nieuw-Zeeland voor middelbare scholieren en kom Engels studeren aan onze taalschool in Auckland.

lees meer Verberg
Offerte

Take the next step

Ontvang een gratis offerte
Gratis brochure