Claim nu jouw plek op één van onze droombestemmingen in het buitenland. Bel ons op 085-0480900.
EF Junior Cursus
EF Junior Cursus

EF Junior Cursus

Taalstudie gericht op jongere leerlingen
20 Lessen / week
(40 minuten per les)

Een all-inclusive pakket 

Onze junior cursussen zijn ontworpen met een programma dat is afgestemd op de behoeften van jongere leerlingen. Je wordt begeleid door een deskundige EF-Leader en lessen worden gegeven door gekwalificeerde EF-leraren die zijn getraind in ons unieke curriculum. Geniet van accommodatie, activiteiten en excursies als onderdeel van jouw all-inclusive pakket.

  • Niveau
    Beginner tot gevorderd
  • Leeftijden
    10-14 jaar oud
  • Reismogelijkheden
    All-inclusive travel

Een rooster vol lessen, activiteiten en leuke avond- en weekendactiviteiten.

Description:
Deze cursussen bieden een ideale leeromgeving voor jongere studenten die maximale vooruitgang willen boeken, met 20 taallessen per week. Door het gebruik van het Action Learning curriculum, een innovatieve mix van praktische lesmethoden, leer je door te doen. Focus op duidelijk communiceren in alledaagse situaties door middel van het oefenen van je spreekvaardigheid en vertrouwen in een vriendelijke en veilige omgeving.

Locaties

Isle of Wight, York, Cambridge Zomer, Canterbury, Dublin Zomer en Malta St. Paul's Bay.

EF Learning Guarantee
EF's Leergarantie
Je gaat elke zes weken* een cursusniveau omhoog als je alle lessen bijwoont en alle oefeningen maakt, en je kan sneller vooruit gaan, afhankelijk van je voortgang. Onze methode garandeert dat je maximale vooruitgang boekt - anders studeer je gratis totdat het je lukt. *Dit kan variëren voor andere talen dan Engels