Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Programma's in Miami

Steek de Atlantische Oceaan over en studeer Engels bij EF Miami, Amerika. De beroemde zon van de staat Florida schijnt op de beste stranden van het land. Verbeter je Engels in Miami bij onze professionele en ervaren docenten. Relax en leer ondertussen vloeiend Engels te spreken. Vraag je brochure aan, studeer Engels in Miami en vertrek op avontuur met EF.

Programma's in Miami

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Amerika
Stad: Miami Beach

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Amerika
Stad: Miami Beach

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Amerika
Stad: Miami Beach

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Amerika
Stad: Miami Beach

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: Amerika

Cultural Care Au Pair

18 - 26 jaar
1-2 jaar
Zorg voor de kinderen van een Amerikaans gezin, ontvang een wekelijkse bijdrage en studeer op een Amerikaanse College.
bestemming: Amerika

EF Miami

Versnel je tempo, hartslag en lichaamstemperatuur wanneer je Engels in EF Miami leert, Amerika. Deze warme, zonnige stad is een geweldige plek om Engels te leren. Je taalvaardigheden gaan razendsnel vooruit in Miami, Amerika, aangezien we onze lesmethode al sinds 1965 doorontwikkelen. In de meeste lessen oefen je onder begeleiding van een ervaren docent met het spreken van Engels. Na schooltijd kun je met dank aan de zon in overvloed altijd je Engels verder oefenen aan het strand. Onze activiteitencoördinator geeft je ook graag tips over andere activiteiten in de rest van de stad. Het absolute hoogtepunt van in EF Miami studeren is waarschijnlijk de ongelooflijke vooruitgang van jouw taalkennis. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Miami. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Entertainment in Miami

Wie Engels in Miami studeert ontdekt al snel de eindeloze voorraad mogelijkheden om te genieten van de zon die na schooltijd op je wacht. Het strand is natuurlijk een logische keuze en een plek voor gegarandeerd plezier, maar er is veel meer te doen. Onze medewerkers organiseren dagelijks excursies en activiteiten en kunnen je goed advies geven voor je vrije tijd. Op culinaire rondleidingen ontdek je de multiculturele invloeden op de lokale keuken. Tijdens snorkelexcursies bekijk je de kleurrijke riffen vlakbij de kust. Of voel de adrenaline door je lichaam stromen tijdens een potje paintball met je klasgenoten - en dit zijn slechts een paar van de vele dingen die voor extra veel plezier zorgen tijdens het leren van Engels in EF Miami!