Alle EF programma's

Programma's in Costa Rica

Programma's in Costa Rica
4.6
918
(918 beoordelingen)
4.6

Leer Spaans in Costa Rica. Deze fascinerende bestemming wordt druk bezocht door toeristen die interesse hebben in de vele nationale parken en de rijke flora en fauna. Combineer je taalstudie Spaans in Costa Rica met sightseeing of ga naar een van de wereldwijd bekende stranden. Vraag een brochure aan en vertrek naar Costa Rica met EF.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Costa Rica
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Costa Rica
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Costa Rica

EF Costa Rica

Verbeter je taalkennis midden in geweldig natuurschoon door Spaans te leren bij EF Costa Rica. In de lessen focus je op communiceren in het Spaans, omdat dit de meest effectieve manier is om een taal te leren. Heb je eenmaal besloten dat het leren van Spaans in Costa Rica wel iets voor jou is, dan begeleiden we je bij alle voorbereiding op je reis en blijf je ook na thuiskomst onderdeel uitmaken van ons internationale studentennetwerk. In Costa Rica zelf zul je veel tijd in het regenwoud doorbrengen, hiken op vulkanen en relaxen op idyllische stranden. Of je nu voor een taalvakantie komt of je graag voor langere tijd in het Spaans wilt onderdompelen: er is weinig leuker dan het leren van de taal bij EF Costa Rica. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Costa Rica. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

De perfecte balans tussen studie en vrije tijd

Wanneer je Spaans in Costa Rica studeert heb de vrijheid om zelf te bepalen hoe je je lessen met je vrije tijd wilt combineren. De meest intensieve cursussen hebben 32 lessen per week, maar je kunt ook minder lestijd inroosteren. Hoe je jouw programma er ook uit laat zien, je zult altijd het meeste uit je vrije tijd kunnen halen. Ga op excursies naar nationale parken zoals Manuel Antonio, Arenal en Rincon. Koffierondleidingen en danslessen vergroten jouw kennis van de Costa Ricaanse cultuur en tijdens filmavonden en voetbalwedstrijden kun je je medestudenten beter leren kennen. Het is bijna onmogelijk om je een situatie voor te stellen waarin het leren van een taal nog leuker is dan bij een taalstudie Spaans in Costa Rica!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.