Duitsland

Programma's in München

Programma's in München
4.9
439
(439 beoordelingen)
4.9

Werk aan je Duits in München terwijl je genoeg tijd overhoudt om deze schitterende zuid-Duitse stad te leren kennen. De indrukwekkende Beierse Alpen liggen op een steenworp afstand voor wie van hiken en skiën houdt. Duits leren in München is een effectieve manier om de taal snel vloeiend te leren spreken. Vraag een brochure aan en vertrek om Duits in München te studeren.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Duitsland
Stad: München

EF München

Duits leren bij EF München is een onvergetelijke ervaring. Samen met andere studenten verbeter je je taalvaardigheden met grote sprongen tegelijk. Al onze programma's in München maken gebruik van op communicatie gerichte lesmethoden, zodat je de taal in elke les oefent. De cursussen omvatten ook activiteiten en excursies om samen met je nieuwe vrienden uit je klas de stad en omgeving te leren kennen. Dankzij de verschillende cursuszwaartes kun je zelf een prettige balans van lessen en vrije tijd uitkiezen. Welk programma ook kiest: je zult het geweldig vinden om met EF in München te zijn.

Ontdek München en omgeving

Wie bij EF München Duits gaat leren, woont een tijdje in een prachtig deel van Europa. Het ontdekken van de stad en omgeving is een belangrijk onderdeel van die ervaring. Daarom biedt elk programma ook activiteiten zoals rondleidingen door München en excursies naar het beroemde kasteel Neuschwanstein, de Beierse Alpen en nabijgelegen steden als Salzburg en Zürich. Tijdens het leren van Duits bij EF München kun je je ook aanmelden voor vrijetijdsactiviteiten zoals karten, karaoke en bowlen. Voor advies over geweldige parken, legendarische bierhallen en opkomende concerten kun je altijd bij de activiteitencoördinator terecht. Bij EF München gaat het leren van Duits en plezier altijd hand in hand!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.