Frankrijk

Programma's in Nice

Programma's in Nice
4.8
577
(577 beoordelingen)
4.8

Verbeter je Frans in Nice met een van onze programma's, waarbij hypermodern taalonderwijs afgewisseld wordt met activiteiten en vrije tijd. Tijdens je studie Frans in Nice heb je genoeg tijd om de taal te oefenen in de cafés aan de zonnige boulevards, tijdens het kletsen met vrienden of in gesprek met de vriendelijke locals. Vraag een brochure aan en leer Frans in Nice met EF.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

EF Nice

Ervaar het Mediterraanse Frankrijk door Frans te volgen in Nice. Bij EF kun je zelf de juiste cursuslengte en -zwaarte bepalen zodat je op je eigen tempo je doelen kunt bereiken. Welk programma Frans je ook kiest in Nice: dankzij de op communicatie gerichte lesmethoden zul je de taal al gauw beter spreken. Na de lessen wachten het met palmen omzoomde strand, de visrestaurants en het beste nachtleven van de Franse Rivièra op je. Met luxe winkels, kunstgalerieën, musea en concerten heb je altijd genoeg te doen in je vrije tijd. Bovendien zul je merken dat de relaxte sfeer in de stad ervoor zorgt dat er geen betere plek denkbaar is om Frans te spreken dan in Nice. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Nice. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Geniet van Nice buiten het klaslokaal

Bij EF Nice spreek je niet alleen veel Frans, maar zul je ook geweldig veel plezier hebben in je vrije tijd. Onze activiteitencoördinatoren organiseren dagelijks activiteiten waarmee je de stad kunt ontdekken zonder de moeite van het bijbehorende regelwerk. Segway-tours zijn bijvoorbeeld een leuke manier om je te oriënteren en over de fascinerende geschiedenis van de stad te leren. Ook kun je watersporten beoefenen zoals zeilen en windsurfen, of een keer gaan duiken. Wie Frans spreekt in Nice kan de hele regio ontdekken door op weekendexcursies naar Cannes, St. Tropez of het boeiende Parijs te gaan. Zulke activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook een geweldige kans om nog meer Frans te leren tijdens jouw periode in Nice.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.