High school in het buitenland

High school in het buitenland
4.1
1894
(1.894 beoordelingen)
4.1

Altijd al op een high school in het buitenland willen zitten? Ben jij ook zo'n fan van Amerikaanse tienerfilms? En droom jij ervan om jouw middelbare school in het buitenland af te maken? Vraag dan een brochure aan, kies voor het middelbare schoolprogramma en word een middelbare scholier in het buitenland.

High school in het buitenland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Behaal een internationaal erkend diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: AmerikaEngeland
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Amerika
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland

Waarom kiezen voor een high school in het buitenland?

Als je kiest voor een high school in het buitenland verblijf je bij een gastgezin en ga je naar school met lokale middelbare scholieren. Door bij een gastgezin te wonen ervaar je de levensstijl, cultuur en tradities van je gastland van dichtbij en leer je de taal snel en effectief.

Jouw middelbare school in het buitenland afmaken is ook goed voor de ontwikkeling van je culturele vaardigheden. Zo word je binnen no time ondergedompeld in de cultuur van het land dat je bezoekt. Dat is voor iedereen een uitdaging, maar je krijgt er veel voor terug. Vijf redenen om te kiezen voor de middelbare school in het buitenland:

  • Word tweetalig
  • Ontdek een nieuwe cultuur, tradities en gewoonten
  • Verkrijg een internationale attitude
  • Bereid je voor om te studeren aan universiteiten in het buitenland
  • Maak internationale vrienden voor het leven

Op welke bestemmingen kun je je middelbare school in het buitenland afmaken?

Naar school in het buitenland kun je helemaal zelf samenstellen. Wil je de high school spirit beleven in Amerika? Of toch liever thee drinken met je gastfamilie in Engeland? Of ben je benieuwd naar de prachtige natuur van Australië? Alles is mogelijk met de programma's van EF!

Een heel middelbaar schooljaar in het buitenland kan heel spannend zijn, maar EF zal je op elke mogelijke manier begeleiden. En je leert binnen de kortste keren een nieuwe taal, bijvoorbeeld door jouw Engelse taalvaardigheden in New York of Los Angeles dag in, dag uit te oefenen met medescholieren.

Wat zijn de verschillende high school buitenland programma's?

Waar te beginnen, wat voor high school programma's zijn er beschikbaar in het buitenland, vraag je je af? Bij EF bieden we twee programma's aan die volledig kunnen worden afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen, leeftijd en interesses:

EF High School Exchange Year

Dit programma geeft jou de mogelijkheid om bij een gastgezin te wonen en tegelijkertijd naar een lokale middelbare school in het buitenland te gaan. Verbeter je taalvaardigheden en nog belangrijker: sluit vriendschappen waar je nog jarenlang plezier van hebt.

EF Academy

Met dit onderwijsprogramma kun je op een van onze vier scholen in Amerika en Engeland jouw middelbare school in het buitenland afmaken - van een opleiding in Amerikaanse stijl in de buurt van de Big Apple of het zonnige zuiden van Californië tot een Britse ervaring in het academische Oxford of aan de Engelse kust.

Waarom kiezen voor de middelbare school in het buitenland met EF?

We weten dat de keuze voor een of meerdere jaren op een middelbare school in het buitenland volgen een belangrijke beslissing is. Daarom staan betrouwbaarheid, veiligheid en professionaliteit op de eerste plaats bij EF, altijd en overal.

  • Ervaring: we zijn al meer dan 50 jaar actief op het gebied van taalreizen, uitwisselingsprogramma's en studies in het buitenland.
  • Begeleiding en advies: onze EF-docenten en stafmedewerkers volgen jou voor, tijdens en na jouw middelbare school in het buitenland.
  • Veiligheid: niets is belangrijker dan de veiligheid en het welzijn van onze scholieren en studenten. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
  • Ondersteuning op taalschool: bij EF worden de scholieren gedurende hun hele verblijf in het buitenland nauwlettend begeleid, terwijl vanuit Nederland ons team van studieadviseurs het aanspreekpunt is voor eventuele vragen en opmerkingen van ouders.
  • Internationaal erkend: EF is een van de weinige taalscholen die universitair geaccrediteerde high school programma's aanbiedt op bestemmingen als Amerika en Engeland.

Een high school in het buitenland prikkelt de verbeelding

Er is geen snellere en effectievere manier om tweetalig te worden, dan in het buitenland te studeren. Je (Engelse) taalvaardigheden verbeteren op een high school in het buitenland is de juiste stap voor jouw toekomstige studie en carrière. Als je de middelbare school in het buitenland geheel of gedeeltelijk afrondt, krijg je een flinke duw in de rug, wat je toekomstige doelen ook zijn.

Niet alleen verbeter je je taalvaardigheden, maar ook zul je onafhankelijker worden en thuiskomen met een geheel nieuwe blik op de wereld, op wat het betekent om daar onderdeel van te zijn. Welke middelbare school in het buitenland je ook kiest, de ervaring wordt onvergetelijk.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.