Programma's in Barcelona

Programma's in Barcelona
4.2
536
(536 beoordelingen)
4.2

Verbeter je Spaanse taalvaardigheden terwijl je Spaans studeert en Barcelona leert kennen. Deze bruisende, historische stad heeft een internationale reputatie en is een populaire toeristenbestemming in Europa. Al onze Spaanse programma's in Barcelona worden aangepast aan jouw planning en doelen. Waar wacht je nog op? Vraag vandaag een gratis brochure aan.

Programma's in Barcelona

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona

EF Barcelona

Wie naar Barcelona gaat om daar Spaans te studeren, woont in een van de meest aanbeden steden ter wereld. Het Mediterraanse klimaat, de unieke architectuur van Gaudi, kunstmusea, stranden en energieke bars maken de stad tot een geweldige plek. Je programma omvat veel georganiseerde activiteiten en excursies zodat je de stad kunt leren kennen. In kleine klassen met veel persoonlijke aandacht word je klaargestoomd voor het Spaanse leven buiten de stad. In Barcelona gebruik je je Spaans 24 uur per dag. Kom daarom naar een van de opwindendste steden van Spanje en leer Spaans in Barcelona! Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Barcelona. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Proef van het Catalaanse leven

Door Spaans te leren bij EF in Barcelona ontdek je ook de Catalaanse cultuur. In de les focus je op de Spaanse taal, maar in de stad pik je een iets andere variant op. Barcelona is de hoofdstad van de regio Catalonië, op de grens met Frankrijk. Als gevolg daarvan heeft Barcelona een paar Franse invloeden. Dat maakt Barcelona tot de stad die het tegenwoordig is. De mensen die je ontmoet zullen je graag een paar lokale uitdrukkingen willen leren, zeker wanneer je besluit in een gastverblijf te logeren. Het combineren van Catalaans en Spaans maakt het leren van een taal in Barcelona tot een ontzettend groot plezier.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.