Ga studeren in Boston en ontdek een van de bekendste universiteitssteden ter wereld. Boston is de thuisbasis van prestigieuze instituten zoals Harvard, het MIT en nog veel meer. Of je nou op zoek bent naar een korte Engelse studie of een jaar lang op academisch niveau wilt studeren in Boston:

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Amerika
Stad: Boston

EF Taalreizen

13-18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Amerika
Stad: Boston

EF Taalreizen

18+ jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 54 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Amerika
Stad: Boston

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
1 jarig

Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.

bestemming: Amerika
Stad: Wij werken met middelbare scholen in Boston

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs

Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.

bestemming: Amerika
Stad: Boston

Studeren in Boston

Boston heeft waarschijnlijk een grotere studentenpopulatie dan welke Amerikaanse stad dan ook. Het is een uitstekende plek voor mensen die in een academische, studentgeoriënteerde stad hun Engels willen verbeteren. Je kunt studeren in Boston om jezelf klaar te stomen voor een internationaal erkend taalexamen, maar ook een zakelijke cursus van een jaar doen of een voorbereidingsprogramma voor een Amerikaanse universiteit volgen. We hebben zelfs een eigen hoog aangeschreven businessschool in Boston, Hult International Business School, voor studenten die hun MBA willen halen. Maar welk programma je ook kiest: tijdens het studeren in Boston heb je een ervaren academisch team om je heen dat je veel persoonlijke aandacht geeft en ongelooflijk toegewijd is om jou de vooruitgang te laten boeken die je verdient.

Meer dan alleen onderwijs

Tijdens het studeren in Boston zul je ontdekken waarom deze stad zo'n enorme aantrekkingskracht heeft op zowel Amerikaanse als internationale studenten. Boston is een van de oudste steden van Amerika: de stad werd in de jaren 1630 gesticht door de eerste golf Engelse kolonisten. De rijke geschiedenis omvat belangrijke gebeurtenissen in de Amerikaanse Revolutie die Amerika onafhankelijk maakte van Engeland. Als hoofdstad van Massachusetts is Boston een belangrijk centrum van politiek en cultuur, waarin het hele jaar door concerten, evenementen en festivals worden georganiseerd. Dankzij het geweldige openbaar vervoer vind je snel je weg door de hele stad. Ga studeren in Boston om deze klassieke stad van Amerika met eigen ogen mee te maken.