ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Studeren in New York

Heb jij ook altijd al gedroomd van studeren in “the Big Apple”? Ga Engels studeren in New York en laat je dromen werkelijkheid worden. EF biedt verschillende programma’s aan in New York, van gespecialiseerde cursussen in mode en design tot en met intensieve TOEFL en Cambridge English voorbereidingsprogramma’s. Deze bruisende stad is de droom van oneindig veel mensen en jij hebt nu de kans op een studiejaar in Amerika. Ons ervaren team zorgt ervoor dat je het maximale uit je verblijf haalt wanneer je Engels gaat studeren in New York. Wie weet vertrek jij straks naar de City that never sleeps!

Studeren in New York
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 jaar
Middelbaar schooldiploma in het buitenland
Behaal jouw middelbaar schooldiploma aan een EF Academy in Groot-Brittannië of Verenigde Staten.
bestemming: Amerika
Stad: New York
Hult Internationale Business School

Hult Internationale Business School

Bachelor, Master, MBA en Executive Onderwijs
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Amerika
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Amerika
Stad: New York
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 jaar
1 jarig
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
bestemming: Amerika

Waarom studeren in New York?

The Big Apple inspireert je om groots te dromen. Broadway, Times Square, Wall Street... als je ervan droomt om te studeren in New York, ben je hier aan het juiste adres. Op onze groene, 8 hectare grote campus iets te noorden van New York City zijn er eindeloos veel mogelijkheden, van een intensieve cursus van een maand om je Engels te verbeteren tot een voorbereidingsprogramma om toegelaten te worden tot een Amerikaanse universiteit.

Studeren in New York is altijd onvergetelijk. Niet alleen maar omdat je zoveel Engels leert, maar vooral omdat jouw droom werkelijkheid wordt. Dus ga aan de slag en kom nog dit jaar studeren in New York!

Waar verblijf ik tijdens Engels studeren in New York?

New York City strekt zich uit over 5 wijken en bijna 500 vierkante kilometer. Je zult je handen vol hebben aan het ontdekken van de hele stad tijdens het studeren in New York. Kies ervoor om op de campus te wonen om tijd te besparen.

De studentenpopulatie op onze school is ontzettend divers. Je leert buiten het klaslokaal evenveel als daarbinnen, aangezien je vrienden maakt uit bijvoorbeeld Japan, Brazilië en Saudi-Arabië en Engels jullie enige gemeenschappelijke taal is.

Spreekt het je aan om te studeren in New York maar ben je toch wat overweldigd door de grootte van de stad, kijk dan eens naar onze programma's in Boston, Vancouver en Seattle: al deze steden zijn ook erg kosmopolitisch, maar wat kleiner en toegankelijker.

Ik wil Engels studeren in New York, what's next?

Wacht niet langer en ga Engels studeren in the city that never sleeps. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van studeren in New York zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle info over onze studiemogelijkheden in New York.