Studeren

Studeren in Australië

Studeren in Australië
4.9
937
(937 beoordelingen)
4.9

Als je een land met veel contrasten wilt ervaren, ga dan studeren in Australië. Van verlaten wildernis tot weelderige regenwouden, grote steden en prachtige stranden - Australië zit vol verrassingen! Hét land voor backpackers trekt jaarlijks duizenden internationale studenten aan die Engels studeren in Australië. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Ontdek bestemmingen

Waarom studeren in Australië?

Heb je ooit kangoeroes en koala’s in het wild gezien? Of heb je altijd bij het beroemde Bondi Beach willen surfen? Wat denk je van snorkelen in het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld? Je kunt dit en nog veel meer doen als je in Australië studeert.

Bovendien geeft studeren in Australië je een direct inzicht in de cultuur van down under. Je kunt taalcursussen in Australië kiezen die het beste bij jouw niveau, interesses en leerdoelen passen. Ook heb je zeeën aan vrije tijd om niet alleen dit indrukwekkende land te leren kennen, maar ook je medestudenten op de EF-campus.

Brisbane, Perth, of toch Sydney? Naar welke Australische stad jij ook gaat, je zult naast het studeren genoeg tijd hebben om op avontuur te gaan met je nieuwe, internationale vrienden! Of je nu een heel jaar gaat studeren of voor een cursus van enkele weken kiest, je gaat een onvergetelijke tijd tegemoet!

Engels studeren in Australië voor alle leeftijden, niveaus en budgetten

Of je nu een beginner bent of al een aardig woordje Engels spreekt, wij helpen je met Engels studeren in Australië door Engelse taalcursussen op maat aan te bieden, toegespitst op jouw wensen en behoeften. Zo houden we rekening met leeftijd, budget en je huidige taalniveau. Naast de duur en intensiteit, heb je ook de mogelijkheid om je studie te personaliseren en aan te passen aan jouw individuele interesses.

Je kunt namelijk kiezen uit een breed scala aan onderwerpen. Op deze manier verbetert elke student zijn Engelse taalvaardigheden op basis van zijn of haar voorkeuren. Kies vakken als Engelse grammatica, zakelijk Engels of Communicatie & Marketing in het Engels als je in Australië studeert. Op diverse taalscholen in Australië kun je je ook voorbereiden op internationaal erkende taaltesten, zoals het Cambridge-certificaat, IELTS of TOEFL, via de gespecialiseerde voorbereidingscursussen van EF. Sommige cursussen kunnen ook worden gecombineerd met een stage om de eerste werkervaring op te doen voor een internationale carrière.

De mogelijkheden om in Australië te studeren zijn dus eindeloos. Afhankelijk van je leerdoelen en geplande studieduur kun je studeren voor een bachelor- of masterdiploma en je met behulp van een University Foundation Program voorbereiden op een dergelijke studie. Je kunt bij EF in Australië ook een diploma behalen waarin je Engelse cursussen combineert met bedrijfstakken zoals business of media.

Of je nu in Sydney, Brisbane of Perth wilt studeren, wij begeleiden je bij het vinden van het juiste programma aan een van de universiteiten, het voorbereiden van je aanvraag en het leveren van academische cijferlijsten. Aan het einde van een voorbereidingsprogramma word je gegarandeerd toegelaten tot een van onze partneruniversiteiten.

Waarom kiezen voor EF als je wilt studeren in Australië?

Studeren in Australië terwijl je de Australische cultuur en samenleving leert kennen met nieuwe vrienden uit alle hoeken van de wereld? Dan zit je goed bij EF! Met meer dan 50 jaar ervaring zijn we marktleider op het gebied van studies in het buitenland, waaronder in Australië.

Waar je ook vandaan komt, dit land zal je écht verrassen. Als je in Australië studeert, heb je alle tijd om te genieten van de diversiteit van het land. Leer surfen op de beste golven ter wereld of snorkel en duik tussen kleurrijke koraalriffen. Bezoek het Opera House in Sydney, maak een rondvaart op de Brisbane river of geniet van de zonsondergang op een van de vele stranden van Perth.

Kom je er niet uit welk van onze Australische bestemmingen je wilt kiezen om te gaan studeren? Lees onze blog om je te helpen de keuze makkelijker te maken:

Door uitstekend taalonderwijs, echte Engelse leerkrachten, kleine klassen en geavanceerde lesmethodes, gebaseerd op communicatie en multimedia, ga je heel veel plezier beleven tijdens het Engels leren!

Je zal ook elke zes weken een hoger niveau bereiken, wat we kunnen garanderen dankzij ons innovatieve EF leersysteem, dat we hebben ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers van de gerenommeerde Cambridge University en Harvard University.

We bieden Engelse studieprogramma's aan voor diverse niveaus, van verschillende lengtes, die aan jouw doelen en interesses zijn aangepast. Een overzicht van onze garanties en accreditaties:

  • Gepersonaliseerd studieprogramma: Studeer in Australië en stel jouw ideale cursus samen, waar, wanneer en hoe je maar wilt.
  • Gegarandeerde vooruitgang: Elke zes weken dat jij een studie in Australië volgt, ga je gegarandeerd een niveau omhoog in Engelse lees-, spreek-, en luistervaardigheid.
  • Internationaal netwerk: Honderden klasgenoten van over de hele wereld volgen een studie in Australië, samen met jou!
  • Internationaal erkend: EF is een van de weinige taalscholen die universitair geaccrediteerde cursussen aanbieden.
  • Een complete ervaring: Kiezen voor een studie in de Australië is meer dan alleen de Engelse taal leren. EF biedt jou een complete ervaring, inclusief activiteiten, excursies en persoonlijke begeleiding.

Veelgestelde vragen

Waar kun je studeren in Australië?

Australië is een uitgestrekt land met veel kuststeden. Er valt veel te ontdekken en die tijd krijg je ook bij EF, want onze studie in Australië geeft je de tijd om het land te verkennen en een nieuwe cultuur te ontdekken.

Onze taalscholen zijn gevestigd in Sydney Brisbane en Perth. Als je zowel big city life als het strandleven wilt ervaren, is Sydney de perfecte keuze voor jou. Sydney is de grootste stad van Australië, ligt aan de kust en heeft één van 's werelds beroemdste stranden, Bondi Beach.

Onze andere taalschool bevindt zich in Brisbane. Dankzij onze activiteiten zoals een bezoek aan een koalaopvanghuis en excursies naar bijvoorbeeld Fraser Eiland heb je naast het studeren in Brisbane ook altijd ontzettend veel plezier. Maar hoewel vermaak hoog op onze agenda staat, zijn er ook andere belangrijke voordelen van je tijd hier.

Volg tijdens het studeren in Brisbane bijvoorbeeld keuzevakken om je kennis en vaardigheden te vergroten op een groot aantal gebieden. Schrijf je in voor cursussen die je carrière een boost geven en waardoor je meer kennis krijgt van de zakelijke Engelstalige wereld of op het gebied van recht. Met een examenvoorbereidingscursus kun je een hoge score halen op internationaal erkende Engelstalige taalexamens.

Heb je een visum nodig voor studeren in Australië?

Voor kortere cursussen van minder dan 12 weken heb je alleen een elektronisch toeristenvisum nodig. Als je voor een lange periode in Australië studeert, moet je ervoor zorgen dat je tijdig een studentenvisum aanvraagt. Dan heb je de mogelijkheid om in Australië te werken tijdens je studietijd. Dit is belangrijk om de kosten van studeren in Australië te dekken. We helpen je natuurlijk graag bij het voorbereiden van de aanvraag.

Met zo'n visum heb je beperkte rechten om te werken tijdens je verblijf en kunnen we je helpen bij het organiseren van een onbetaalde stage tijdens jouw studie in Australië. Je kunt ook een EF Advanced Diploma volgen. Met dit diploma kun je je taalvaardigheden verbeteren, specifiek gericht op een branche, sector of industrie waar jij graag in wilt werken, zoals Hotel & toerisme of Bedrijfsbeheer.

Als je op de universiteit of hogeschool in Australië wilt blijven, kunnen we je helpen om sollicitaties en referenties in te dienen. Daarbij stem je je cursussen af op je toekomstige studie in Australië. En we helpen je graag een eindje op weg op de Australische arbeidsmarkt, door samen met jou een CV op te stellen en sollicitatiegesprekken te oefenen. Alles wat jij nodig hebt voor een internationale carrière in Australië!

Hoeveel kan studeren in Australië kosten?

De kosten van studeren in Australië zijn afhankelijk van de duur van jouw verblijf en het type programma dat jij kiest. Als je een gepersonaliseerde offerte wilt ontvangen, volledig afgestemd op jouw doelen, dromen en ambities, neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900. Of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over studeren Australië.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.