Studeren in Australië

Studeren in Australië
4.9
937
(937 beoordelingen)
4.9

Als je een land met veel contrasten wilt ervaren, ga dan studeren in Australië. Van verlaten wildernis tot weelderige regenwouden, grote steden en prachtige stranden - Australië zit vol verrassingen! Hét land voor backpackers trekt jaarlijks duizenden internationale studenten aan die Engels studeren in Australië. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Studeren in Australië

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom studeren in Australië?

Heb je ooit kangoeroes en koala’s in het wild gezien? Of heb je altijd op het beroemde Bondi strand willen surfen? Wat denk je van snorkelen in het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld? Je kunt dit en veel meer doen als je in Australië studeert.

Bovendien geeft studeren in Australië je een direct inzicht in de cultuur van down under. Je kunt taalcursussen in Australië kiezen die het beste bij jouw niveau, interesses en leerdoelen passen. Ook heb je zeeën vrije tijd om dit indrukwekkende land te leren kennen, als ook je medestudenten op de EF-campus.

Engels studeren in Australië voor alle leeftijden, niveau's en budgetten

Wij helpen je met Engels studeren in Australië door Engelse taalcursussen op maat aan te bieden, toegespitst op jouw wensen en behoeften. Zo houden we rekening met leeftijd, budget en huidige taalniveau. Naast de duur en intensiteit, heb je ook de mogelijkheid om je taalcursus te personaliseren naargelang jouw individuele interesses.

Je kunt namelijk kiezen uit een breed scala aan onderwerpen. Op deze manier verbetert elke student diens Engelse taalvaardigheden op basis van zijn of haar voorkeuren. Kies vakken als Engelse grammatica, zakelijk Engels of Communicatie & marketing in het Engels als je in Australië studeert. In diverse taalscholen in Australië kun je je ook voorbereiden op internationaal erkende taaltesten, zoals het Cambridge-certificaat, IELTS of TOEFL, en wel via de gespecialiseerde voorbereidingscursussen van EF.

Veelgestelde vragen

Waar kun je studeren in Australië?

Australië is een uitgestrekt land met kuststeden. Er valt veel te ontdekken en die tijd krijg je ook bij EF, want onze studie Australië geeft je de tijd om het land te verkennen, een nieuwe cultuur te ontdekken.

Onze taalscholen zijn gevestigd in Sydney, Perth en Brisbane. Als je zowel big city life als het strandleven wilt ervaren, is Sydney de perfecte keuze voor jou. Sydney is de grootste stad van Australië, ligt aan de kust en heeft één van 's werelds beroemdste stranden, Bondi Beach.

Onze andere taalschool bevindt zich in Brisbane. Dankzij onze activiteiten zoals een bezoek aan een koalaopvanghuis en excursies naar bijvoorbeeld Fraser Eiland heb je naast het studeren in Brisbane ook altijd ontzettend veel plezier. Maar hoewel vermaak hoog op onze agenda staat, zijn er ook andere belangrijke voordelen van je tijd hier.

Volg tijdens het studeren in Brisbane bijvoorbeeld keuzevakken om je kennis en vaardigheden te vergroten op een groot aantal gebieden. Schrijf je in voor cursussen die je carrière een boost geven en je meer kennis krijgt van de zakelijke Engelstalige wereld of op het gebied van recht. Met een examenvoorbereidingscursus kun je een hoge score halen op internationaal erkende Engelstalige taalexamens. Tijdens het studeren in Australië bepaalt je succes voor een groot deel je plezier.

Heb je een visum nodig voor studeren in Australië?

Als je voor een lange periode in Australië studeert, moet je ervoor zorgen dat je tijdig een studentenvisum aanvraagt. Dan heb je de mogelijkheid om in Australië te werken tijdens je studietijd. Dit is belangrijk om de studeren in Australië kosten te dekken.

Met zo'n visum heb je beperkte rechten op werken tijdens je verblijf en kunnen we je helpen bij het organiseren van een onbetaalde stage tijdens jouw studie in Australië. Je kunt ook een EF Advanced Diploma volgen. Met dit diploma kun je je taalvaardigheden verbeteren, specifiek gericht op een branch, sector of industrie waar jij graag in wilt werken, zoals Hotel & toerisme of Bedrijfsbeheer.

Als je op de universiteit of hogeschool in Australië wilt blijven, kunnen we je helpen om sollicitaties en referenties in te dienen. Daarbij stem je je cursussen af op je toekomstige studies in Australië. En we helpen je graag een eindje op weg op de Australische arbeidsmarkt, door samen met jou een CV samen te stellen en sollicitatiegesprekken te oefenen. Alles wat jij nodig hebt voor een internationale carrière in Australië!

Hoeveel kan studeren in Australië kosten?

De kosten van studeren in Australië zijn afhankelijk van de duur van jouw verblijf en het type programma dat jij kiest. Als je een gepersonaliseerde offerte wilt ontvangen, volledig afgestemd op jouw doelen, dromen en ambities, neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900. Of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over studeren Australië.