Studeren in Berlijn

Studeren in Berlijn
4.7
601
(601 beoordelingen)
4.7

Studeer Duits in Berlijn en ontdek waarom deze Duitse hoofdstad zo populair is onder de hipsters. Of het nou de Duitse keuken is of de artistieke underground cultuur, onze buitenlandse studieprogramma's in Berlijn laten jou proeven van wat Duitsland je te bieden heeft. Iets wat een gewone toerist nooit zal ervaren. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn

Studeren in Berlijn

Gratis brochure

Waarom studeren in Berlijn met EF?

Wil jij studeren in Berlijn? Dan is dit een kans om niet te missen! Als je je taalvaardigheden op een bepaald gebied wilt verbeteren, bieden wij cursussen aan die zich specifiek richten op de Duitse cultuur, geschiedenis, politiek en literatuur.

Wil jij stagelopen? EF biedt je een stage in de toeristische sector of culturele instellingen. Daarnaast bieden we taalcursusvoorbereidingscursussen. Geniet tijdens je vrije tijd van excursies en vele activiteiten waarmee je in alle situaties Duits kunt leren spreken en begrijpen.

Wat zijn de accommodatiemogelijkheden tijdens studeren in Berlijn?

De EF Taalschool in Berlijn is modern en comfortabel, ideaal gelegen in een dynamische buurt dicht bij het stadscentrum. EF biedt je twee accommodatie-opties voor jouw studie in Berlijn: bij een gastgezin (halfpension wekelijks en volpension in het weekend) of EF-studentenresidentie, in een tweepersoonskamer of eenpersoonskamer.

De eerste optie helpt om jou volledig onder te dompelen in de Duitse taal en cultuur, terwijl je met de tweede optie in het hart van de stad kunt wonen met studenten van meer dan 100 nationaliteiten. Zo kun jij aan een internationaal netwerk bouwen, met vrienden over de hele wereld. Welke keuze jij ook maakt - wij garanderen dat jij elke zes weken een taalniveau vooruitgaat dankzij onze innovatieve en gepersonaliseerde leermethode EF Efekta.