Studeren

Studeren in Nieuw-Zeeland

Studeren in Nieuw-Zeeland
4.8
794
(794 beoordelingen)
4.8

Studeren in Nieuw-Zeeland is perfect voor de avontuurlijke student die op zoek is naar een unieke ervaring in het buitenland. Onze programma's bestaan uit Engelse studies waarbij activiteiten met vrije tijd worden gecombineerd, zodat je kan genieten van de natuurlijke schoonheid van deze eilanden terwijl je belangrijke vaardigheden ontwikkelt. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Studeren in Nieuw-Zeeland

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

Waarom Engels studeren in Nieuw-Zeeland?

Ben je op zoek naar een unieke studie Engels? Kom studeren in Nieuw-Zeeland, een onvergetelijke ervaring! Of je nu een beginner bent die zijn horizon wil verbreden, of een specifiek taaldoel voor ogen hebt: er is altijd een studie die aansluit bij jouw plannen.

Tijdens het studeren in Nieuw-Zeeland zal je bovendien ongetwijfeld de adembenemende natuur van het land willen ontdekken. Al onze studieprogramma's zijn flexibel en geven je veel vrije tijd om op pad te gaan. Je zal met vertrouwen Engels studeren met je nieuwe vrienden terwijl jullie samen deelnemen aan de vele activiteiten en excursies in Nieuw-Zeeland.

Wat zijn de voordelen van Engels studeren in Nieuw-Zeeland?

Engels leren kan je vast en zeker veel voordelen geven. Engels is de derde meest gesproken taal in de wereld en is veelvoorkomend in internationale bedrijven. Hierdoor zou het verbeteren van je Engels dus veel deuren kunnen openen voor je toekomst, zeker als je een internationale toekomst in gedachten hebt.

Het beheersen van Engels is verder niet alleen nuttig voor je professionele toekomst maar ook voor jou persoonlijk. Zo zal je bijvoorbeeld met veel meer mensen kunnen communiceren.

Dit zal je wereldbeeld veranderen en je een meer open geest geven, dankzij de verschillende nationaliteiten, culturen en gewoonten die je op je verkenning tegenkomt. Je zal ervan opkijken hoe anders je alles zal beginnen te zien en te denken.Een tweede thuis tijdens het studeren in Nieuw-Zeeland

Indien studeren in Nieuw-Zeeland jouw allereerste zelfstandige reis wordt, dan is het logisch dat je misschien wat onzeker bent: studeren in het buitenland is niet zomaar iets!

Bij ons ben je echter in veilige handen. We doen er alles aan om je snel thuis te laten voelen zodat je kan relaxen en optimaal van je studietijd kunt genieten. Wat accommodatie betreft, kan je tijdens het studeren in Nieuw-Zeeland samen met je klasgenoten in een residentie wonen: een geweldige manier om veel nieuwe vrienden te maken en ver van huis een zelfstandig leven te leiden.

Wil je liever de authentieke Nieuw-Zeelandse levensstijl ervaren, dan kan je kiezen voor accommodatie in een vriendelijk gastverblijf. In dat geval zullen de locals je snel thuis laten voelen in Nieuw-Zeeland.

Waarom in Nieuw-Zeeland studeren met EF?

EF heeft één bestemming in Nieuw-Zeeland: Auckland. Auckland is een prachtige stad waar je veel kan doen en zien. Omdat Auckland omgeven is met prachtige natuur, kan je veel leuke activiteiten doen, zoals kajakken naar vulkanische eilanden, meevaren op een jetboot, genieten van de stranden en wandelingen doen in de natuur.

Hou jij veel van adrenaline? Dan kan je ook de skywalk doen, gaan skydiven of de Harbour Bridge in Auckland beklimmen en zelfs ervan bungeejumpen! In Auckland is er altijd wel iets spannends of avontuurlijks te doen!

Hoe lang je ook gaat studeren in Auckland, je spreekt na afloop altijd beter Engels. Als beginner kun je er vanuit gaan elke 6 weken een taalniveau omhoog te gaan. Heb je al wat meer ervaring, dan zet je grote stappen in de ontwikkeling van je Engelse vaardigheden op academisch of professioneel gebied. Je kunt uit zo ontzettend veel cursuslengten- en intensiteiten kiezen om te studeren in Auckland: we helpen je graag bij het kiezen van de juiste, zodat je op je eigen tempo je doelen kunt bereiken.

Cursusmogelijkheden Engels studeren in Nieuw-Zeeland

EF biedt veel verschillende taalcursussen aan. Afhankelijk van waar jij naar op zoek bent, zullen wij de perfecte taalcursus voor jou vinden. Een van de belangrijke vragen die je je eerst moet stellen is: hoe lang wil ik blijven?

Je kan met EF op taalreis gaan vanaf 2 weken: een taal leren neemt wat tijd in beslag en pas vanaf 2 weken boek je blijvende vooruitgang.

De meeste jongeren beslissen om enkele weken tot maanden naar Nieuw-Zeeland te trekken. Ben je een beginner? Dan wordt het aangeraden om een taalcursus van een jaar te doen. In een jaar kan je enorm veel leren. Je kan erop rekenen dat je elke 6 weken een taalniveau stijgt.

De tweede belangrijke vraag die je jezelf moet stellen is: waarom wil ik Engels leren? Je kan bijvoorbeeld een Engelse taalcursus volgen om je voor te bereiden op Engelse testen zoals TOEFL, of je kan ook gewoon een normale taalcursus volgen om je Engels te verbeteren zonder de druk te hebben van een test.

Indien je graag meer specifieke informatie wilt over de taalcursussen die we aanbieden, mag je ons altijd contacteren!

Studeren in Nieuw-Zeeland en andere landen

Ben jij nog niet 100% zeker naar welke bestemming je wilt gaan om Engels te studeren? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Indien je van plan bent om voor een jaar te vertrekken heb je de keuze om naar meerdere landen te gaan: een multitalenjaar.

Je kan naar maximaal 3 verschillende landen gaan en hebt de keuze om Engels en 1 of 2 andere talen te leren. Klinkt dit als iets waar je geïnteresseerd in zou zijn? Kom dan mee op multitalenjaar met EF!

Hoeveel kan studeren in Nieuw-Zeeland kosten?

De kosten van studeren in Nieuw-Zeeland hangen af van veel elementen. Als je al goed weet in welke stad je graag zou willen studeren, welke accommodatie je verkiest, en welke cursus je wilt doen, is het mogelijk om een gepersonaliseerde prijsopgave te ontvangen.

Ready to go? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over studeren in Nieuw-Zeeland.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.