Studeren in Zuid-Afrika

Studeren in Zuid-Afrika
4.6
857
(857 beoordelingen)
4.6

Ga studeren in Zuid-Afrika voor een echte exotische ervaring. Combineer een Engelse cursus met een ontdekkingstocht in een land dat rijk is aan cultuur, flora en fauna. EF's studieprogramma's in Zuid-Afrika zijn ontworpen zodat je het maximale uit je cursus kunt halen met veel vrijheid in een veilige en comfortabele omgeving. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Studeren in Zuid-Afrika

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad

Ontdek bestemmingen

Studeren in Zuid-Afrika

Wie kiest voor studeren in Zuid-Afrika kiest niet de meest voor de hand liggende manier om zijn Engels te verbeteren. Zuid-Afrika ligt immers ver weg en veel mensen weten, met uitzondering van de apartheidsgeschiedenis, maar weinig van het land af. Vandaag de dag is Zuid-Afrika echter een economisch en cultureel ontzettend belangrijk land en een hele avontuurlijke plek voor een internationale taalstudie. Onze Engelse school in Kaapstad is gevestigd in een prachtige koloniale villa in een veilige woonwijk. De school is goed uitgerust en rustig, terwijl je binnen een mum van tijd downtown bent. Je kunt het studeren in Zuid-Afrika bovendien aanvullen met een stageprogramma of vrijwilligerswerk.

Geniet na de les van Zuid-Afrika

Studeren in Zuid-Afrika betekent een ideale mix van Engelse lessen, optionele activiteiten en bovenal veel vrije tijd. Waarom zou je immers naar Zuid-Afrika gaan als je geen tijd krijgt om het land te ontdekken? Bezoek de verschillende wijken en markten van Kaapstad om met eigen ogen te zien hoe afwisselend deze stad is. Ga met school op een weekendsafari en spot olifanten, leeuwen, buffels en luipaarden. Of ga naar het strand, vlakbij onze school, voor een potje beachvolleybal en een barbecue. Het leven in Zuid-Afrika lijkt totaal niet op het leven thuis en wordt waarschijnlijk ook niet zoals je het zou verwachten. Studeren in Zuid-Afrika is de ultieme kans om het echte Afrika te ontdekken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.