Taalcursus in Australië

Taalcursus in Australië
4.9
802
(802 beoordelingen)
4.9

Ben jij op zoek naar avontuur? Wat dacht je dan van een taalcursus in Australië? Van de zonnige kusten van Bondi Beach tot en met de ongerepte Outback. Australië biedt de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. En Engels leren in Australië is zoveel meer dan taallessen volgen. Meer weten? Lees dan verder en ontdek of een taalreis Australië met EF iets voor jou is!

Taalcursus in Australië

Taalcursus in Australië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Een taalcursus Australië is een ervaring die je ogen opent

Kies je voor het leren van Engels door middel van een van onze taalreizen Australië, dan verbeter je je taalvaardigheden en studie- en carrièremogelijkheden terwijl je je tegelijkertijd je culturele horizon verbreed.

Geniet van de kangoeroes en koala's in het wild, snorkel in het Great Barrier Reef of ga naar optredens in de buitenlucht op een van Australië's kosmopolitische muziekfestivals. Naast al je nieuwe taalkennis leer je ook de een uiterst gastvrije Australische cultuur goed kennen. Je kunt de Australische gewoonten overnemen die je goed bevallen, plaatselijke uitdrukkingen oppikken en allerlei soorten populair voedsel proberen. Onze taalreizen Australië zijn een ervaring die je ogen openen.

Engels leren in Australië is meer dan taallessen

Ondanks de afgelegen locatie is Australië een van de belangrijkste economieën ter wereld, wat het de perfecte plek maakt voor een cursus Engels. Een paar van 's wereld meest leefbare steden liggen bovendien in Australië. Of je nu van de natuur houdt en graag de outback wilt ontdekken of juist een stadsmens op zoek naar cultuur en mode: dit land heeft voor elk wat wils.

Door Engels leren in Australië vergroot je je taalvaardigheden terwijl je in een land vol mogelijkheden en nieuwe ideeën woont. En wie weet: misschien inspireert jouw tijd in Australië je wel om je leven een hele nieuwe wending te geven.

Veelgestelde vragen

Waar kun je op taalreis Australië?

Op onze taalreizen Australië kun je kiezen voor verschillende scholen door het hele land, afhankelijk van je leeftijd en het programma dat je wilt volgen. Brisbane is beroemd om zijn fantastische stranden, dus als je wilt genieten van de zon en het strand tijdens het leren van de taal, is Brisbane een goede keuze.

Sydney is de grootste stad van Australië en heeft alles in overvloed, van kunst tot winkels, en is dus perfect voor stadsliefhebbers. Maar welke taalreizen Australië jou ook het meeste aanspreken: je kunt altijd rekenen op onze deskundigheid, professioneel Engelstalig onderwijs, een vol schema van activiteiten en excursies en veel interessante klasgenoten vanuit de hele wereld.

Waarom een taalcursus Australië?

Ga op taalcursus Australië en verbeter je taalvaardigheden terwijl je een duik neemt in de lokale cultuur. Je kunt kiezen uit meerdere interessante bestemmingen in het hele land. Hoofdstad Sydney is de drukst bevolkte stad van het Australië en jouw ideale bestemming indien je op zoek bent naar een levendige metropool vol entertainment en een actieve zakenwereld.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.