Australië

Taalcursus in Brisbane

Taalcursus in Brisbane
4.8
500
(500 beoordelingen)
4.8

Engels leren in Brisbane is een fantastische manier om jouw geschreven en gesproken Engels te verbeteren terwijl je de hoofdstad van Queensland ontdekt. Onze taalcursus Brisbane kan aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen en doelen, zodat je het maximale uit je tijd in Australië kunt halen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: Brisbane

Waarom een taalcursus Brisbane?

Je Engelse talencursus Brisbane zal hoe dan ook een warme worden. Deze stad staat op slechts 27 graden van de evenaar en hoewel het van mei tot september iets kouder is, vriest het er nooit. Deze breedtegraad is vergelijkbaar met het Egyptische Caïro, Houston (Texas) of Tampa (Florida).

Maar wat het weer buiten ook is, binnen volg je je talencursus Brisbane altijd in een comfortabele omgeving. Je zit in een kleine klas zodat je veel hulp en feedback van onze leraren krijgt, wat je tijd in het klaslokaal zowel leuk als effectief maakt. Buiten de klas wordt je continu omringd door het Engels. Er is geen betere manier om Engels te leren dan door jezelf elke dag onder te dompelen in de taal.

Wat is de duur en intensiteit van een taalreis Brisbane?

Onze taalreizen in Brisbane zijn een leuke manier om je Engels te verbeteren. Deze stad is de hoofdstad van zonnig Australië, dus je hebt er waarschijnlijk ideaal weer om op het strand te liggen of te surfen. We bieden programma's aan van verschillende lengtes en zwaartes, zodat altijd minimaal een van onze taalreizen in Brisbane altijd aan jouw voorkeuren voldoet.

Dankzij de internationale studentengemeenschap ontmoet je gemakkelijk nieuwe mensen en na schooltijd heb je genoeg tijd om samen Brisbane te ontdekken. Je bent er zo relaxed, dat je gemakkelijk Engels leert op onze taalreizen in Brisbane. Er is geen betere plek voor een taalstudie dan deze stressvrije omgeving.

Engels leren in Brisbane omhelst voor culturele uitwisseling

Naast de lessen biedt de talencursus Brisbane je de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan orkesten, kunstgalerieën, het internationale filmfestival (juli/augustus), de botanische tuinen, het planetarium, de dierentuin en rugby-, voetbal- en cricketwedstrijden. Queenslanders zijn gek op ontspanning en het bijwonen van publieke evenementen is een geweldige manier om je Engels te leren in een stressvrije omgeving. Er zijn veel stranden aan de Sunshine Coast en zelfs in Brisbane zelf. Indien je er de tijd voor hebt, dan kun je zelfs gaan snorkelen in het Great Barrier Reef bij Northern Queensland. Engels leren in Brisbane wordt een vakantie die je je zelfs over vele jaren nog goed kunt herinneren.

Beleef een onvergetelijke studententijd tijdens een taalreis Brisbane

Het is lastig om je een nog leuker studentenleven voor te stellen dat dat op onze taalreizen in Brisbane. Je volgt lessen in ons gebouw in het hart van de studentenwijk en in de pauzes kun je zonnen op ons dakterras. Tijdens onze taalreizen in Brisbane krijg je ook altijd genoeg vrije tijd om de stad en regio te ontdekken.

Jij en je nieuwe vrienden kunnen bijvoorbeeld naar een koalaopvangcentrum, relaxen op de witte zandstranden, dineren in een visrestaurant en uitgaan met de locals in de levendige wijk Fortitude Valley. Je kunt je niet voorstellen hoe leuk het leren van Engels kan zijn totdat je op een van onze taalreizen in Brisbane bent geweest.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.