Engeland

Taalcursus in Oxford

Taalcursus in Oxford
4.6
488
(488 beoordelingen)
4.6

Van het historische stadscentrum tot het bruisende uitgaansleven, Oxford is een geweldige plek om Engels te leren. Met een taalcursus Oxford kun je je voorbereiden op toelating tot een Britse universiteit of om de sfeer te proeven in een van Europa's oudste universiteitsstad. Meer weten over Engels leren in Oxford? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford

Waarom een taalcursus Oxford?

De University of Oxford is opgericht in de middeleeuwen en de oudste onderwijsinstelling van de Engelstalige wereld. De universiteit drukt duidelijk zijn stempel op het bruisende stadje Oxford. Tijdens een Oxford Engels cursus zul je deze historische, academische sfeer zeker opmerken. Onze gevorderde taalcursus Oxford is zo opgezet dat jij de academische vaardigheden leert die je nodig hebt voor een studie aan een Britse universiteit.

Tijdens een werkgerelateerde taalcursus Oxford leer je het zakelijke Engels dat je nodig hebt voor jouw baan of branche. Ook bieden we een algemene taalcursus Oxford aan voor tieners en studenten die graag een tijdje in deze beroemde stad willen studeren.

Wat zijn de voordelen van een taalcursus Engels in Oxford?

Als je op taalreis Oxford gaat zul je elke dag en de hele dag door Engels spreken, dus het eerste wat je leert is de woordenschat die je nodig hebt in het dagelijks leven. Of je nu alleen Engels wilt leren om beter te communiceren als je op reis bent, of juist graag aan een Britse universiteit wilt studeren: onze taalreis Oxford helpt bij het bereiken van jouw doelen.

We zorgen dat je de taal met meer vertrouwen gaat spreken, van het vragen van de weg tot jezelf op een professionele manier uitdrukken op je werk. Elke taalreis Oxford maakt gebruik van de nieuwste technologie en innovatieve lesmethodes, zodat je zo efficiënt mogelijk leert.

Engels leren in Oxford voor een academische loopbaan

Als jij je Engels wilt verbeteren, dan is er geen betere manier om dat te doen dan met een taalcursus Oxford. Je wordt ondergedompeld in een echte Engelse omgeving en ervaart de academische traditie die Groot-Brittannië op onderwijsgebied tot een van de prestigieuze landen ter wereld heeft gemaakt. Treed in de voetstappen van filosofen en natuurwetenschappers.

En ook belangrijk, Oxford ligt slechts een uurtje van hartje Londen vandaan. Je kunt dus alle opwinding van een van de hoofdsteden van de wereld meemaken, maar ook het platteland rondom Oxford ontdekken tijdens lange wandelingen over afgelegen paden en picknicken op groene velden. Tijdens Engels leren in Oxford proef je op authentieke wijze van het echte Britse studentenleven.

Een taalreis Oxford is ideaal voor de geschiedenisfanaat

Als je serieus Engels wilt leren, en geïnteresseerd bent in de eeuwenoude traditie van Oxford, dan is een taalreis Oxford ideaal voor jou. Want gelijkgestemde studenten komen ook naar deze onderwijsstad, wat voor een educatieve studiesfeer zorgt.

Onze Oxford Engels cursus neigt naar de wat intensievere of carrièregerichte Engelstalige cursussen. Neem na de les de tijd om een fiets te huren en net als de duizenden inwoners door de stad te fietsen, of ga in 's zomers net als de studenten van de University of Oxford varen op de rivier. Een taalreis Oxford is veel meer dan alleen maar taallessen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.