Taalcursus

Koreaans leren in Korea

Koreaans leren in Korea
4.6
893
(893 beoordelingen)
4.6

Met Koreaans leren in Korea word je volledig ondergedompeld in de Koreaanse taal en cultuur. Na de lessen ontdek je Seoul. Ga shoppen, bezoek prachtige tempels, of breng tijd door met je gastgezin. Een cursus Koreaans in Korea is de meest effectieve manier om deze complexe taal onder de knie te krijgen. Meer weten over een taalreis Korea? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Korea
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Korea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Korea

Waarom Koreaans leren in Korea?

Het volgen van een taalcursus in Korea geeft je de kans om de cultuur van het land ten volle te waarderen. Onze cursussen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan elk niveau, van beginner tot gevorderde studenten. Koreaans leren in Korea is de meest effectieve manier om de taal te leren.

Boeken en podcasts kunnen je enkel zover brengen, maar tijd in het land zelf doorbrengen geeft je waardevolle praktijkkennis. Je leert niet alleen hoe je eten kunt bestellen, je kan het namelijk ook echt proeven. Je zult zelf ervaren hoe hoog het land hun ouderen in aanzien houdt in plaats van het gewoon in een boek te lezen. Door één van onze taalcursussen in Korea te volgen, leer je niet alleen de taal, maar zal je hem ook echt ervaren.

Een cursus Koreaans in het buitenland is intensief en effectief

Een cursus Koreaans in het buitenland is intensiever dan een cursus Koreaans leren in Nederland. Iedereen in je Koreaanse taalschool spreekt continu Koreaans. Niets zal je afleiden om Koreaans te leren spreken op locatie. Je medestudenten hebben dezelfde motivatie voor een cursus Koreaans, wat de basis is van een nieuwe vriendschap. Ook al kun je een cursus Koreaans leren in Nederland volgen, je leert pas echt Koreaans als je een cursus Koreaans in het buitenland volgt. Ga Koreaans studeren in Korea met EF.

In welke steden kun je Koreaans leren? In Seoel?

Kies uit ons brede aanbod van taalcursussen in Korea en perfectioneer je taalskills. Of je nu een reis naar Korea wilt combineren met leuke taallessen of vloeiend wil leren spreken tijdens een academisch uitwisselingsjaar, wij hebben cursussen voor elk profiel. Onze futuristische campus in de wijk Gangnam in Seoul is een prachtige locatie voor diegenen die op zoek zijn naar onderwijs aangevuld met verkenningstochten. Vertrek op taalreis Korea en laat je onderdompelen in de diepe en rijke cultuur van dit geweldige land.

Welke cursus Koreaans is de juiste voor jou?

Ons uitgebreide curriculum van taalcursussen biedt iets voor iedereen. Wil je de Koreaanse taal in korte tijd leren? We hebben intensieve cursussen Koreaans die ervoor zorgen dat je elke maand een nieuw niveau bereikt. Studeer je aan de universiteit maar wil je wat tijd doorbrengen in Korea om je Koreaans te perfectioneren? Waarom zou je dan geen academisch uitwisselingsjaar volgen aan een van Korea's prestigieuze universiteiten?

Misschien ben je op vakantie in Korea, maar wil je de taal tegelijkertijd leren? Onze meeslepende Koreaanse taalreizen naar Seoel combineren een unieke mix van sight-seeing met culturele ervaringen en het leren de taal. We voorzien werkelijk voor ieder profiel taalcursussen in Korea. Een overzicht:

  • EF Koreaans leren Basis - Leer Koreaans communiceren op een eenvoudige manier en ontdek alle facetten van de Koreaanse taal en cultuur en de indrukwekkende stad die Seoel heet.
  • EF Cursus Koreaans Algemeen - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze taalreis Koreaans, van spreken en begrijpen tot lezen en schrijven.
  • EF Koreaanse taalcursus Intensief - Leer zo snel mogelijk de veelzijdigheid van de Koreaanse taal van binnen en buiten kennen en behaal leerdoelen die jou verder brengen in jouw studie of toekomstige loopbaan, en wie weet werk jij over een aantal jaar wel in Seoel!

Hoe regel ik een taalreis naar Korea?

Om een reis naar Seoul te combineren met de mogelijkheid om de Koreaanse taal te leren, zijn onze Korea-taalreizen een geweldige optie. Onze reis-experts organiseren boeiende reisroutes vol culturele interacties, historische bezienswaardigheden en de kans om een aantal van de heerlijke gerechten te proeven.

Onze leraren zullen ervoor zorgen dat je de taalkennis bezit die je nodig hebt voor de dagelijkse activiteiten en je programmadirecteur zal altijd bij de hand zijn als je extra taalondersteuning nodig hebt. Ga op een taalreis in Korea en keer terug naar huis met zowel herinneringen als een nieuwe taal in jouw repertoire.

Ik wil Koreaans leren in Korea, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een taalcursus Koreaans in Korea. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van de cursus Koreaans, vlucht of accommodatie zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over onze taalcursus Koreaans. Ga de uitdaging aan en neem vandaag nog de beslissing om Koreaans te leren!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.