Taalcursus in Zuid-Afrika

Leeuwen, olifanten, giraffen en buffels - wie zegt dat een Engelse taalcursus saai moet zijn? Met onze taalcursus in Zuid-Afrika kun je voor keuzevakken kiezen zoals Afrikaans muziek en Zuid-Afrikaanse wijnindustrie en zo hebben we nog veel meer andere relevante lokale vakken. Volg een taalcursus in Zuid-Afrika voor een echte Engelse leerervaring.

Taalcursus in Zuid-Afrika
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Volwassenen en professionals
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Waarom een taalcursus Engels in Zuid-Afrika?

Kaapstad ligt op het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika en is niet alleen de populairste toeristenbestemming van het continent, maar ook een populaire plek om Engels te leren. Kaapstad is de hoofdstad van het land en volgens velen ook de mooiste stad, waardoor het de perfecte plek is voor een taalcursus in Zuid-Afrika.

Veel universiteiten over de hele wereld hebben uitwisselingsprogramma's in Kaapstad, wat de stad een knooppunt voor internationaal (taal)onderwijs maakt. Het was nog nooit zo gemakkelijk om je aan te melden voor een taalcursus in Zuid-Afrika en in Afrika's Mother City het avontuur te beleven waar je altijd al van droomde.

Waarom een taalreis naar Zuid-Afrika een ongekend avontuur is

Met onze taalreizen in Zuid-Afrika kun je beter Engels leren en tegelijkertijd een prachtige stad ontdekken. Je volgt taallessen op een van de mooiste reisbestemmingen ter wereld. De cursus vindt plaats in het schilderachtige, levendige Kaapstad, en tijdens georganiseerde excursies en in je vrije tijd kun je meer van het land ontdekken.

Onze taalreizen in Zuid-Afrika maken gebruik van innovatieve lesmethoden en veel nieuwe technologie, zodat je zo efficiënt mogelijk leert in het klaslokaal. Daarna heb je tijd om het geleerde in de praktijk te brengen in de straten van Kaapstad, waar op elke hoek je een verrassing wacht. Onze taalreizen in Zuid-Afrika zijn oprecht één groot avontuur.

Engels leren in Zuid-Afrika is ideaal voor de natuurliefhebber

Een talencursus in Zuid-Afrika bezorgt jou talloze mogelijkheden en bijzondere ervaringen. De unieke kustlijn van Kaapstad is perfect om te zwemmen, te surfen en te relaxen op het strand. Bekijk de adembenemende skyline van de stad vanaf de Tafelberg en ga ook zeker naar de kolonie Afrikaanse pinguïns op Boulder's Beach. Kaapstad heeft misschien wel de grootste biodiversiteit ter wereld, waardoor meerdere beschermde gebieden bekroond zijn tot werelderfgoed. Tijdens je Engelse cursus zul je elk moment van je vrije tijd willen besteden aan het ontdekken van dit Zuid-Afrikaanse wonderland!

Welke accommodaties zijn er beschikbaar voor een taalreis Zuid-Afrika?

Tijdens onze taalreizen in Zuid-Afrika kun je bij een lokaal gastverblijf of in een studentenresidentie logeren. Kies je voor een gastverblijf, dan dompel je jezelf nóg meer onder in de taal. Je spreekt Engels met de locals uit jouw gastverblijf, leeft zoals Zuid-Afrikanen dat doen en proeft van lokaal voedsel en lokale gebruiken.

Wil je tijdens een van onze taalreizen in Zuid-Afrika liever in een studentenresidentie verblijven, dan kun je wat meer tijd met je klasgenoten doorbrengen. Onze studenten komen uit de hele wereld, dus in een studentenresidentie zul je sneller internationale vrienden maken. Maar voor welke accommodatie je ook kiest, onze taalreizen in Zuid-Afrika garanderen je een geweldige tijd en een hoger niveau Engels na thuiskomst. Ga Engels leren in Zuid-Afrika met EF!