Taalreizen in Malta

Taalreizen in Malta
4.9
772
(772 beoordelingen)
4.9

Een taalreis Malta is de juiste mix van leren en ongekend plezier. Onze taalreizen in Malta omvatten niet enkel Engelse lessen, maar ook ontzettend veel activiteiten, excursies en vrije tijd. Malta's prachtige stranden zijn adembenemend. Vind de taalcursus Malta die bij je past, ongeacht leeftijd, niveau of budget. Meer weten over een taalreis Malta? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalreizen in Malta

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian'sSliema
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian'sSliema
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Malta
Stad: SliemaSt. Paul's BaySt. Julian's
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian's
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian'sSliemaSt. Paul's Bay

Waarom een taalreis Malta?

Stap uit de dagelijkse sleur en verbeter je Engels tijdens een talenreis Malta. Malta is de perfecte plek om weer in te zien waarom je ooit begonnen bent met het leren van Engels en om snelle vooruitgang te boeken in de richting van je eigen taaldoelen. Met 's ochtends Engelse les en 's middags activiteiten, excursies of vrijetijdsbesteding heb je nog genoeg relaxmomenten om op andere tijdstippen met volle energie je taalkennis te vergroten.

Je hoeft echt geen genie te zijn om Engels te leren, maar moet wel gemotiveerd en toegewijd zijn. Een taalreis Malta is de perfecte manier om eraan herinnerd te worden hoeveel voldoening het geeft om een nieuwe taal onder de knie te krijgen.

Waarom kiezen voor een taalreis Engels Malta met EF?

Met meer dan 50 jaar ervaring weten wij waar jij naar op zoek bent, als het een talenreis Malta betreft. Door continu te investeren in onderzoek naar de beste leermethode en te blijven vernieuwen, staat EF wereldwijd bekend om haar kwalitatieve taalprogramma's en hebben wij miljoenen jongeren en volwassenen geholpen om hun dromen en doelen te verwezenlijken. Nu nog die van jou! Wat hebben wij te bieden:

  • Inspirerende taalschool - EF heeft een centraal gelegen taalcampus op Malta. Met de nieuwste onderwijstechnologieën creëren wij de ideale leeromgeving voor jou, zodat jij binnen een mum van tijd vloeiend Engels spreekt
  • Voel je thuis bij ons - Om je thuis te laten voelen in de lokale Maltese cultuur, bieden we vijf verschillende accommodatiemogelijkheden aan. Of je nu kiest voor een verblijf bij een van onze Maltese gastgezinnen of op campus: je bent verzekerd van kwaliteit en comfort.
  • Maak vandaag al vrienden - EF Campus Connect is een online sociaal netwerk voor EF-studenten. Moet je nog vertrekken of keer je al huiswaarts, op EF Campus Connect vind je alles wat je nodig hebt om het maximale uit je basis, algemene of intensieve cursus te halen.
  • Verwacht een ongekend avontuur - Ontwikkel je taalvaardigheden terwijl je samen met nieuwe vrienden jouw bestemming verkent. Jouw EF-activiteitenmanager zal een kalender vol evenementen plannen. Boek activiteiten al voor vertrek via EF Campus Connect of op je school.

Maak internationale vrienden tijdens jouw taalreis Malta

Malta is een schitterend eiland in het hart van de Middellandse Zee. Omdat Engels de moedertaal is voor de meeste inwoners, is een talenreis Malta razend populair onder buitenlandse studenten. Duizenden jongeren strijken jaarlijks neer aan de kust van Malta om Engels te leren en van een zonvakantie te genieten.

Onze taalcentra liggen op een steenworp afstand van witte zandstranden, cafés en restaurants. Er hangt niet echt een schoolse sfeer, maar zoals overal nemen we het leren van Engels wel serieus op elke talenreis Malta. Je zult gegarandeerd met meer vertrouwen Engels gaan spreken in deze internationale omgeving.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.