Tussenjaar in Canada

Tussenjaar in Canada
4.4
969
(969 beoordelingen)
4.4

Canada is het land van warme zomers, koude winters, ijshockey, de Niagara-watervallen en metropolen als Vancouver en Toronto. Als je een tussenjaar in Canada neemt, kun je rekenen op een zeer gastvrije ontvangst. De mensen staan namelijk bekend om hun vriendelijkheid. Meer weten over een tussenjaar in Canada? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Tussenjaar in Canada

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Wat zijn de bestemmingen voor tussenjaar Canada?

Je kunt kiezen tussen Toronto en Vancouver als bestemmingen voor je tussenjaar met EF. Toronto is een multiculturele, bruisende stad en wordt omringd door vijf gigantische meren waar je allerlei watersporten kunt beoefenen.

Vancouver ligt aan de westkant van Canada en staat bekend om haar prachtige kustlijn en uitzicht over de indrukwekkende Rocky Mountains. Op 1.5 uur rijden vind je er tevens het grootste skigebied van Noord-Amerika.

Tussenjaar Canada in combinatie met taalcursus Engels

Als je kiest voor een tussenjaar in Canada dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een taalcursus volgen op één van de locaties of beide bestemmingen combineren. Ook kun je voorbereidingscursussen voor je Engels examen of internationale studie volgen.

Wil je werkervaring op doen of een steentje bijdragen aan de maatschappij? Dan is het EF stage- en vrijwilligersprogramma mischien wel wat voor jou.

Na een tijdje wikken en wegen koos Claudia om een tussenjaar te nemen in Vancouver. Ze verbleef bij een Canadees gastgezin: "Ik had me geen beter gastgezin kunnen voorstellen en de lokale studenten maken graag een praatje met je. Tussen de lessen door ging ik daarnaast vaak met vrienden lunchen en ’s avonds gingen we regelmatig naar de bioscoop, schaatsen of wat drinken in ‘downtown’ Vancouver."

Ik wil een tussenjaar in Canada met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar in Canada. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een gap year in Canada zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar Canada.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.