Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Tussenjaar na hbo

Net geslaagd voor je hbo-opleiding. Je ouders zijn blij, maar jij wilt nog niet van 9 tot 5 aan het werk? Dat kunnen wij begrijpen bij EF. Uit ervaring weten wij dat een tussenjaar hbo voor vrijwel iedereen een positief effect heeft. Een tussenjaar in het buitenland biedt zo veel toekomstperspectief. Klaar voor een tussenjaar hbo? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Tussenjaar na hbo

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw-ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKoreaU.A.E.

Cultural Care Au Pair

18 - 26 jaar
1-2 jaar
Zorg voor de kinderen van een Amerikaans gezin, ontvang een wekelijkse bijdrage en studeer op een Amerikaanse College.
bestemming: Amerika

Wat zijn de mogelijkheden voor tussenjaar na hbo?

De mogelijkheden bij EF zijn eindeloos. Een taalcursus volgen op één van onze 50 bestemmingen behoort tot de meest populaire opties. EF biedt taalcursussen aan in 11 verschillende talen, namelijk Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Koreaans, Chinees en Japans.

Een andere mogelijkheid is een combinatie van meerdere talen leren en verschillende bestemmingen bezoeken, het zogeheten Multi Langauge Year. Zo maak je eigenlijk een wereldreis terwijl je wordt ondergedompeld in nieuwe culturen en mensen leert kennen uit alle hoeken van de wereld.

Tussenjaar tijdens studie

Stagelopen of vrijwilligerswerk doen in het buitenland kun je ook kiezen. Indien jij graag wilt doorstuderen na je tussenjaar, dan zijn de voorbereidende cursussen van EF de ideale keuze voor jou. Op deze manier ben je letterlijk en figuurlijk ‘ goed uitgerust’ voor het komende studiejaar. Dat masterdiploma is sowieso voor jou!

Ik wil een tussenjaar na hbo nemen, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar na hbo. Wil jij meer weten over na je studie naar het buitenland? Bijvoorbeeld wat de kosten van een tussenjaar hbo zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar na hbo.