Tussenjaar na de middelbare school

Tussenjaar na de middelbare school
4.7
1690
(1.690 beoordelingen)
4.7

Heb je al nagedacht over wat je na de middelbare school wilt doen? Als je middelbare schooldiploma gehaald hebt, kun je er voor kiezen om meteen verder te studeren, maar tegenwoordig kiezen steeds meer jongeren voor de voordelen van een tussenjaar na middelbare school in het buitenland. Dit is namelijk hét moment om van je vrijheid te genieten. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Tussenjaar na de middelbare school

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: AmerikaEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

18-26 jaar
1-2 jaar
Zorg voor de kinderen van een Amerikaans gezin, ontvang een wekelijkse bijdrage en studeer op een Amerikaanse College.
Bestemming: Amerika

Gap year na middelbare school voor juiste studiekeuze

Een gap year na middelbare school geeft jou de mogelijkheid om eens goed na te denken over wat je in de toekomst wilt doen. Diverse onderzoeken en studies hebben aangetoond dat het nemen van een gap year na het middelbaar een positieve invloed heeft op het maken van de juiste studiekeuze.

Studenten die een tussenjaar middelbare school namen, hebben betere slaagkansen in hun eerste jaar aan de universiteit of de hogeschool dan studenten die deze tijd niet genomen hebben. Natuurlijk kan een tussenjaar heel productief zijn. Wat dacht je van een nieuwe taal leren, praktijkervaring opdoen in een internationaal bedrijf of iets bijdragen aan de maatschappij door middel van vrijwilligerswerk?

Tussenjaar ter voorbereiding op internationaal succes

Misschien heb je al een specifiek doel voor ogen. Wil je graag een taal leren of les krijgen over een bepaald vakgebied ter voorbereiding op internationale hogere studies? Dan kan je bij EF kiezen voor een cursus in 10 verschillende talen of een taalcursus in combinatie met sectorspecifieke lessen of een stage of vrijwilligerswerk.

Maar er zijn ook veel andere opties. Zo kun je kiezen voor voorbereidingsprogramma’s voor een taalexamen of een cursus waarin je 2 of 3 locaties en/of talen aandoet. De mogelijkheden voor een gap year na het middelbaar zijn eindeloos!

EF heeft taalscholen op meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Ga Chinees leren in Peking of Japans in Tokio. Vertrek naar Frankrijk, Italië of Duitsland om de taal te leren van de locals. Voor Spaans kun je terecht op onze scholen in Spanje en Costa Rica. Of ga voor je Engels naar één van onze 30 taalscholen in Amerika, Engeland, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Canada en Malta.

Ik wil een tussenjaar na middelbaar school met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats op een tussenjaar school van EF. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een gap year na middelbare school zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar middelbare school.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.