ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Tussenjaar na vwo

Na al die jaren eindelijk je vwo-diploma binnen? Dan is het tijd om na te denken wat je na je welverdiende zomervakantie wilt doen. Al eens nagedacht om een tussenjaar na vwo te nemen? Uit onderzoeken blijkt dat een tussenjaar een positieve invloed heeft op het maken van de juiste studiekeuze. Daarnaast kun je ervaringen opdoen die je in de toekomst kunnen helpen je doelen te verwezenlijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een taalcursus, een schooljaar op een high school Amerika na vwo, of vrijwilligerswerk in het buitenland?

Tussenjaar na vwo
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: EngelandAmerikaCanadaMaltaAustraliëIerlandNieuw ZeelandSingaporeZuid-AfrikaSpanjeCosta RicaFrankrijkItaliëDuitslandChinaJapanKorea
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

18 - 26 jaar
1 jarig
Zorg voor de kinderen van een Amerikaans gezin, ontvang een wekelijkse bijdrage en studeer op een Amerikaanse College.
bestemming: Amerika

Talloze mogelijkheden voor tussenjaar na vwo

EF biedt een groot aantal programma’s aan die geschikt zijn voor een tussenjaar na het VWO. Je kunt kiezen om een taalcursus te volgen in één van de 11 talen op meer dan 50 bestemmingen of een combinatie van meerdere bestemmingen en/of talen. Een andere mogelijkheid is om deel te nemen aan een High School Exchange Year of een vrijwilligers- of stageprogramma.

Daarnaast biedt EF voorbereidingscursussen aan voor een internationale vervolgstudie of een taalexamen zoals de TOEFL, IELTS en Cambridge English.

Neem een tussenjaar en ontdek de wereld

EF heeft taalscholen op meer dan 50 bestemmingen ter wereld. Neem een tussenjaar na vwo en leer Chinees in Beijing of Japans in Tokio. Vertrek naar Frankrijk, Italië of Duitsland om de Franse, Italiaanse of Duitse taal te leren. Voor Spaans kun je terecht op onze locaties in Barcelona, Madrid, Malaga en Playa Tamarindo (Costa Rica).

En als je je Engels wilt verbeteren dan kun je naar één van de 30 taalscholen in Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Canada en Malta. Waar wacht je nog op?! Ga studeren in Amerika na vwo. Kortom, neem een jaar buitenland na vwo.

Ik wil een tussenjaar na vwo nemen, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar na middelbare school. Wil jij meer weten? Bijvoorbeeld wat de kosten van een tussenjaar na vwo buitenland zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar na vwo.