Tussenjaar

Tussenjaar Spanje

Tussenjaar Spanje
4.4
831
(831 beoordelingen)
4.4

Spaans leren tijdens een tussenjaar lukt snel en gemakkelijk als je in het land verblijft waar de taal dag in, dag uit gesproken wordt. Ben jij van plan om binnenkort te backpacken door Brazilië, Peru of Chili? Kies dan voor een tussenjaar in Spanje en bereid je voor op jouw wereldreis. Leer de Spaanse taal en cultuur kennen. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Tussenjaar Spanje

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Ga een jaar naar Spanje en ontdek een nieuwe wereld

EF heeft taalscholen in Barcelona en Malaga. Bardelona is één van de meest bruisende ‘gap year’ steden van Europa en bevindt zich tussen langgestrekte standen en indrukwekkende bergen. Malaga is de perfecte bestemming voor de ‘buitenmensen’ onder ons. De mediterrane steden en boulevards vol met palmbomen vormen de perfecte plek voor een tussenjaar in Spanje.

Tijdens een tussenjaar Spaans leren

Twijfel niet langer en ga tijdens je tussenjaar naar Spanje om je taalvaardigheden bij te spijkeren op onze scholen in Barcelona of Malaga. Je kunt je taalcursus Spaans tussenjaar volledig doorbrengen op één van de locaties, of je nu voor een half jaar naar Spanje of een jaar naar Spanje vertrekt. Ook kun je kiezen voor een stage- of vrijwilligersprogramma om aan je Spaanse taalvaardigheden te werken in een professionele of academische context.

Heb jij over enkele maanden een Spaans taalexamen op jouw school of universiteit? Kies dan voor de voorbereidingscursus van EF. Na een tussenjaar in Spanje met EF keer je zonder twijfel terug met een gevoel dat je vooruitgegaan bent, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Waar wacht je nog op?!

Ik wil een tussenjaar in Spanje met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar in Spanje. Wil jij meer informatie over een tussenjaar Spaans leren? Of wil jij weten wat de kosten van een tussenjaar Spanje zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar naar Spanje.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.