ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Tussenjaar Spanje

Spaans leren tijdens een tussenjaar lukt snel en gemakkelijk als je in het land verblijft waar de taal dag in, dag uit gesproken wordt. Spaans is nog altijd een wereldtaal en dat komt zeker van pas als jij een avonturier bent. Ben jij van plan om binnenkort een periode te backpacken door Brazilië, Peru of Chili? Bijvoorbeeld na het behalen van je diploma? Kies dan voor een tussenjaar in Spanje en bereid je voor op jouw wereldreis. Leer de Spaanse taal en cultuur van de Spanjaarden kennen tijdens een onvergetelijk tussenjaar in Spanje.

Tussenjaar Spanje
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Spanje
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Spanje
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Spanje

Een jaar naar Spanje

EF heeft taalscholen in Barcelona, Madrid en Malaga. Bardelona is één van de meest bruisende ‘gap year’ steden van Europa en bevindt zich tussen langgestrekte standen en indrukwekkende bergen.

De inwoners van Madrid daarentegen staan bekend om hun vriendelijkheid. Het nachtleven is hip en trendy.

Malaga is de perfecte bestemming voor de ‘buitenmensen’ onder ons. De mediterrane steden en boulevards vol met palmbomen vormen de perfecte plek voor een tussenjaar in Spanje.

Tijdens een tussenjaar Spaans leren

Twijfel niet langer en ga tijdens je tussenjaar naar Spanje om je taalvaardigheden bij te spijkeren op onze scholen in Barcelona, Madrid of Malaga. Je kunt je taalcursus Spaans tussenjaar volledig doorbrengen op één van de locaties, of je nu voor een half jaar naar Spanje of een jaar naar Spanje vertrekt. Ook kun je kiezen voor een stage- of vrijwilligersprogramma om aan je Spaanse taalvaardigheden te werken in een professionele of academische context.

Heb jij over enkele maanden een Spaans taalexamen op jouw school of universiteit? Kies dan voor de voorbereidingscursus van EF. Na een tussenjaar in Spanje met EF keer je zonder twijfel terug met een gevoel dat je vooruitgegaan bent, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Waar wacht je nog op?!

Ik wil een tussenjaar in Spanje met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar in Spanje. Wil jij meer informatie over een tussenjaar Spaans leren? Of wil jij weten wat de kosten van een tussenjaar Spanje zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 085 048 0900 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar naar Spanje.