Uitwisseling

Uitwisseling in Australië

Uitwisseling in Australië
4.8
843
(843 beoordelingen)
4.8

Een uitwisseling in Australië is de kans om vloeiend Engels te leren spreken, terwijl je een fascinerend land leert kennen. Een uitwisselingsprogramma in Australië omvat Engelse lessen, culturele activiteiten en excursies. Word jij een uitwisselingsstudent in Australië? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

Uitwisseling in Australië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Uitwisseling in Australië

Op uitwisseling in Australië gaan is een belangrijke beslissing en een grote investering van jouw tijd en energie. Het is echter ook een investering die je snel nieuwe Engelse vaardigheden en culturele flexibiliteit oplevert. Je zult versteld staan hoe snel je gemakkelijk de hele dag Engels spreekt. Voordat je op uitwisseling in Australië gaat, nemen we contact met je op om jouw doelen, interesses en voorkeuren te weten te komen. Dat is de makkelijkste manier voor ons om jou de beste uitwisseling aan te bieden, en daarnaast een passend gastverblijf te zoeken als je daarvoor hebt gekozen.

Het dagelijks leven in Australië

Tijdens jouw uitwisseling in Australië vormt jouw dagelijks leven zich rondom jouw cursus. Afhankelijk van het type uitwisseling dat je kiest, volg je 's ochtends Engelse lessen en onderneem je 's middags activiteiten, of heb je een volle lesdag. Ook zijn een professionele stage of vrijwilligerswerk mogelijk tijdens jouw uitwisseling in Australië. Ongedacht jouw niveau Engels en het type uitwisseling dat je hebt gekozen, krijg je sowieso uitstekend Engelstalig onderwijs van ervaren Australische docenten.

Op uitwisseling in Sydney of Brisbane

Je leert Australië's grootste stad het beste kennen op een uitwisseling in Sydney. De stad staat bekend om zijn beroemde haven en je hebt genoeg tijd om deze metropool te ontdekken. Een uitwisseling in Sydney is een geweldige kans om jouw Engels te verbeteren in een schitterende omgeving. Een uitwisseling in Brisbane is jouw kans om de Australische cultuur te ontdekken terwijl je met het Engels met vertrouwen leert spreken. Brisbane is een vriendelijke stad die niet te groot, maar ook niet te klein is. Ontdek de bezienswaardigheden van Australië en leer vloeiend Engels tijdens jouw uitwisseling in Brisbane.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.