Til je Duitse taalvaardigheden naar een hoger niveau met EF's Uitwisseling Duitsland programma. Je zult je niet alleen meer comfortabel voelen om in het Duits te spreken wanneer je terug naar huis keert, maar je ontwikkelt ook waardevolle interculturele vaardigheden tijdens je uitwisseling. Al onze EF Uitwisseling Duitsland programma's richten zich op het verbeteren van jouw communicatieve vaardigheden.

Kies een leeftijdscategorie

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden

Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.

bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn, München

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken

Zet jouw eerste stap naar zelfstandigheid met een taalcursus in het buitenland bij een erkende EF-taalschool.

bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn, München

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken

Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 12 talen, 52 droombestemmingen en start elke maandag.

bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn, München

EF Taalreizen

13 - 16 jaar
2-6 weken
Groepsreizen

Je eerste buitenland avontuur? Kies voor een groepsreis met een Nederlands sprekende begeleider als steuntje in de rug!

bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn, München

Uitwisseling Duitsland

Een uitwisseling Duitsland is de beste manier om Duits te leren en tegelijkertijd de Duitse cultuur en levensstijl te ontdekken. Geniet van het slenteren over de keienstraatjes en de snacks als bratwurst en schnitzel terwijl je je Duits oefent met de vriendelijke locals en je nieuwe vrienden. Dankzij onze kleine klassen, ervaren docenten en innovatieve lesmethode verbeter je je Duitse taalvaardigheden en zul je de taal elke dag met meer vertrouwen gaan spreken. We bieden cursussen aan voor elk niveau, die bovendien het hele jaar door starten. Na een uitwisseling Duitsland kom je thuis vol motivatie om Duits te blijven leren en te gebruiken in het dagelijks leven.

Ontdek Duitsland

Duitsland heeft veel interessante plekken om te bezoeken tijdens jouw uitwisseling. De kleine dorpjes hebben een warme, gezellige sfeer en staan vol met kerken en oude huisjes. Bezoek Berlijn en leer over de Duitse geschiedenis terwijl je je onderdompelt in de Boheemse, artistieke omgeving. Fiets over het platteland en door de stadsstraten: fietsen zijn heel gewoon in het Duitse verkeer en automobilisten houden daar altijd rekening mee. Proef lokale specialiteiten en koop handgemaakte cadeaus op de vele kerstmarken die in november en december door het hele land gehouden worden. Beleef het authentieke Oktoberfest in Beieren of ga hiken in het Zwarte Woud. We willen niet alleen dat jij beter Duits leert tijdens jouw uitwisseling Duitsland, maar ook de cultuur en tradities van het land beter leert kennen.