Uitwisseling in Duitsland

Uitwisseling in Duitsland
4.7
910
(910 beoordelingen)
4.7

Til je Duitse taalvaardigheden naar een hoger niveau met een utiwisseling Duitsland. Je zult je niet alleen meer comfortabel voelen om in het Duits te spreken, maar je ontwikkelt ook waardevolle interculturele vaardigheden. Al onze uitwisselingsprogramma's richten zich op het verbeteren van jouw communicatieve vaardigheden. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

Uitwisseling in Duitsland

Gratis brochure

Uitwisseling Duitsland

Een uitwisseling Duitsland is de beste manier om Duits te leren en tegelijkertijd de Duitse cultuur en levensstijl te ontdekken. Geniet van het slenteren over de keienstraatjes en de snacks als bratwurst en schnitzel terwijl je je Duits oefent met de vriendelijke locals en je nieuwe vrienden. Dankzij onze kleine klassen, ervaren docenten en innovatieve lesmethode verbeter je je Duitse taalvaardigheden en zul je de taal elke dag met meer vertrouwen gaan spreken. We bieden cursussen aan voor elk niveau, die bovendien het hele jaar door starten. Na een uitwisseling Duitsland kom je thuis vol motivatie om Duits te blijven leren en te gebruiken in het dagelijks leven.

Ontdek Duitsland

Duitsland heeft veel interessante plekken om te bezoeken tijdens jouw uitwisseling. De kleine dorpjes hebben een warme, gezellige sfeer en staan vol met kerken en oude huisjes. Bezoek Berlijn en leer over de Duitse geschiedenis terwijl je je onderdompelt in de Boheemse, artistieke omgeving. Fiets over het platteland en door de stadsstraten: fietsen zijn heel gewoon in het Duitse verkeer en automobilisten houden daar altijd rekening mee. Proef lokale specialiteiten en koop handgemaakte cadeaus op de vele kerstmarken die in november en december door het hele land gehouden worden. Beleef het authentieke Oktoberfest in Beieren of ga hiken in het Zwarte Woud. We willen niet alleen dat jij beter Duits leert tijdens jouw uitwisseling Duitsland, maar ook de cultuur en tradities van het land beter leert kennen.