Uitwisseling in Italië

Uitwisseling in Italië
4.5
949
(949 beoordelingen)
4.5

Tijdens een uitwisseling Italië leer je over een van de oudste culturen van Europa. Italië staat bekend om zijn heerlijke eten, goede wijnen en de enorme gastvrijheid. Een uitwisseling Italië is een leuke manier om het land te leren kennen terwijl je je Italiaans verbetert. Investeer in toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Uitwisseling in Italië

Gratis brochure

Uitwisseling Italië

Op een uitwisseling Italië dompel je jezelf onder in de Italiaanse cultuur: je wordt omringd door alles wat Italiaans is. De lucht zit vol Italiaanse taal en dat is iets positiefs. Dit is namelijk de weg naar vloeiende taalvaardigheden. Als uitwisselingsstudent in Italië heb je profijt van onze decennialange ervaring in het Italiaanse taalonderwijs en het organiseren van uitwisselingen. Naast de taallessen omvat jouw Italiaanse studieprogramma ook culturele vakken, activiteiten, uitjes en vrije tijd om Rome te ontdekken met je nieuwe vrienden. Dankzij een uitwisseling Italië leer je vanzelf beter Italiaans spreken en voel je je steeds meer op je plek terwijl je in het buitenland woont.

Proef Italië

Tijdens een uitwisseling Italië word je gemakkelijk verliefd op het lokale eten. Hoewel het menu altijd vol staat met pasta, kazen, olijfolie, tomaten en knoflook heeft Italië overal regionale accenten, van Toscane in het noorden tot Sicilië in het zuiden. Elke regio van Italië is een wereld op zich. De oude Etrusken hadden al hun eigen beschaving toen de Romeinen nog boeren waren. Toen Rome eenmaal groter werd, was het zuiden grotendeels in handen van de Grieken. Je uitwisseling Italië gaat niet alleen om het studeren van Italiaans. Het gaat om het ervaren van het echte Italiaanse leven, terwijl je de verschillende regio's en hun verschillen ontdekt en leert hoe je een aantal maaltijden thuis zelf kunt maken. Het is een ervaring waarvan het water je in de mond loopt.