Alleen in noodgevallen op de dag van vertrek, WhatsApp/SMS: 0615322211 voor scholieren, 0650501234 voor 18+

Uitwisseling in Korea

Een uitwisseling in Korea is een opwindende manier om reizen te combineren met het leren van een nieuwe taal. Of je nu op de middelbare school of universiteit zit, we kunnen een uitwisselingsrogramma Korea samenstellen dat aansluit op je leerdoelen. Ga op uitwisseling in Zuid-Korea, dompel jezelf onder in de rijke cultuur en behaal hoge academische resultaten. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Uitwisseling in Korea

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Korea

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Korea

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Korea

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Korea

Extra-curriculaire activiteiten voor uitwisselingsstudenten in Korea

In Zuid-Korea besteden de meeste studenten hun middagen aan hun hobbies door middel van buitenschoolse activiteiten.Van taekwondo en hapkido tot K-Pop danslessen. Je kanzelfs een nieuwe passie vinden tijdens je uitwisseling in Korea. Combineer je studie met extra-curriculaire activiteiten en leer nieuwe skills, maak Koreaanse vrienden en ontwikkel je taalvaardigheden. Door gebruik te maken van deze buitenschoolse activiteiten, haal je het meeste uit je uitwisseling in Korea.

Geniet van de vier seizoenen tijdens je uitwisseling in Korea

Korea staat bekend om zijn vier seizoenen en zijn immer veranderende landschap, of je nu de voorkeur geeft aan de lente, zomer, herfst of winter, een uitwisselings in Seoul kan je het beste van elk seizoen geven. Mis zeker niet de kersenbloesemfestivals die volgepakt zitten met muziek en streetfood. Wanneer de temperaturen in de zomer stijgen, volg de drukte naar de stranden van Gangwon-do of blijf lokaal en probeer wat bingsu- een traditioneel zoet Koreaans dessert gemaakt met geschoren ijs. De herfst wordt beschouwd als de beste tijd om Korea te bezoeken, terwijl het karmozijnrode bladerdak het land siert. Gedurende deze periode profiteer je het best van de aangename temperaturen door naar de bergen te gaan. De temperatuur zal in de winter ijzig zijn, dus ga zeker skiën in de buurt van Seoul. Met Pyeongchang als de thuisbasis van de Olympische Winterspelen van 2021, is Korea geen onbekende in de sneeuwsport. Probeer zoveel mogelijk te doen als je kan terwijl je er bent. Er is zoveel te doen in een uitwisseling in Korea dat de tijd voorbij zal vliegen.