ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Universiteit in Brisbane

Bereid jezelf voor op de universiteit in Brisbane door jezelf onder te dompelen in de Engelse taal en Australische cultuur. Of je doel nou vloeiend Engels spreken of een volledige studie in het buitenland is: onze voorbereidingsprogramma's voor de universiteit in Brisbane hebben je iets te bieden.

Universiteit in Brisbane

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Australië
Stad: Brisbane

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Australië
Stad: Brisbane

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Australië
Stad: Brisbane

Universiteit in Brisbane

Overweeg je een vervolgopleiding te volgen in het buitenland, dan is een voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Brisbane een goede eerste stap. Of je taalvaardigheden nu nog een boost nodig hebben of dat je aan je examentechnieken en studievaardigheden wilt sleutelen: het aanbod van onze universitaire voorbereidingsprogramma's in Brisbane sluit altijd aan bij jouw doelen. Ontdek wat de toelatingseisen zijn om jouw kans op succes te vergroten en, afhankelijk van de cursus die je volgt, kun je met een voorbereidingsprogramma zelfs al studiepunten verdienen voor de universiteit waaraan je zou willen studeren. Van korte voorbereidingscursussen tot een uitwisseling van een jaar: een voorbereidingstraject voor de universiteit van Brisbane is de juiste weg naar een succesvolle toekomst.

Waarom studeren in het buitenland?

Wat jouw dromen en ambitie ook zijn voor de toekomst, goede Engelse vaardigheden zijn altijd een vereiste op zowel academisch als professioneel gebied. Met een voorbereidingscursus voor de universiteit in Brisbane verbeter je niet alleen je Engels, maar kun je ook een waardevolle toevoeging op je CV zetten die zeker zal opvallen bij toekomstige werkgevers. Studeren in het buitenland is een allround ervaring die je persoonlijkheid verandert en je meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn geeft. Je kunt zelf bepalen hoe jouw voorbereiding voor de universiteit in Brisbane eruit ziet: een intensief taalprogramma of een langere cursus die je combineert met reizen of het opdoen van werkervaring.