Universiteit in Sydney

Universiteit in Sydney
4.8
653
(653 beoordelingen)
4.8

Sydney heeft een geweldig klimaat en huisvest enkele van de beste universiteiten van Australië. Onze universitaire programma's kunnen aangepast worden aan jouw planning en doelen: misschien wil je wel toegelaten worden tot de universiteit van Sydney! Van examencursussen tot universitaire uitwisselingen: wij hebben voor elk wat wils. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
Bestemming: Australië
Stad: Sydney

Universiteit in Sydney

Gratis brochure

Universiteit Sydney

Wil je graag op een hoog niveau Engels leren in Australië, dan is een voorbereidingscursus voor bijvoorbeeld de universiteit Sydney ideaal. Dankzij ons grote aanbod van programma's is er altijd wel iets wat perfect aansluit op jouw doelen en wensen. Je kunt je al in twee weken voorbereiden voor de universiteit Sydney, maar ook maximaal een jaar blijven, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Je kunt je cursus zelfs combineren met reizen, sightseeing, het opdoen van werkervaring of een stage voor een completere belevenis en een indrukwekkend CV! Het uiteindelijke studeren aan bijvoorbeeld de universiteit Sydney is een geweldige prestatie en zal je zowel op academisch als professioneel gebied zeker laten opvallen in de toekomst.

Hoe zijn de lessen?

Ongeacht welke voorbereidingscursus voor de universiteit Sydney je kiest, zul je altijd profijt hebben van ons uitstekende Engelse onderwijs, ontworpen om je communicatievaardigheden te verbeteren en meer zelfvertrouwen in het spreken van de taal te geven. We helpen je bij alle aspecten van het Engels: spreken, lezen, luisteren en schrijven, naast de aanmoediging om op pad te gaan en je taalkennis in de praktijk te brengen. Onze cursussen voor de universiteit Sydney worden in kleine klassen gegeven, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en continu contact hebt met je medestudenten. Onze ervaren medewerkers gaan met je aan de slag om je doelen te bepalen en helpen je om die te bereiken met een innovatieve lesmethode die gegarandeerd resultaat oplevert.