Universiteit in Frankrijk

Als jij graag aan een universiteit in Frankrijk wilt studeren, kunnen wij je op weg helpen. Onze programma's voor universitaire studenten variëren van korte academische cursussen tijdens schoolvakanties tot semester- of jaar lange programma's om vloeiend Frans te leren spreken. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Frankrijk

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Combineer een taalcursus met academische vakken. Het perfecte tussenjaar en voorbereiding op jouw studie en carrière.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer een taal sneller spreken op een EF-school. Kies uit 10 talen, 50 droombestemmingen en start elke maandag.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Universiteit in Frankrijk

Droom jij ervan om aan een universiteit in Frankrijk te studeren? Zorg dan dat jouw Franse taalkennis die uitdaging aan kan door een voorbereidingscursus te volgen voor een universiteit in Frankrijk. Je leert dan beter Frans en we helpen je op weg met de toelatingseisen van Franse vervolgopleidingen. Een voorbereidingscursus is een ideale manier om het Franse studentenleven in een beter beschermde omgeving te ervaren dan op de universiteit zelf. Volg je momenteel al een opleiding thuis, dan kun je het studentenleven zoals aan een universiteit in Frankrijk ook ervaren door op uitwisseling te gaan om je Franse taalvaardigheden te verbeteren.

Ontwerp je ideale taalcursus

Heb je eenmaal besloten dat je een voorbereidingscursus voor een universiteit in Frankrijk wilt volgen, dan kun je alle aspecten van dat programma zelf bepalen om het tot jouw ideale ervaring te maken. Kies of je in Parijs of Nice wilt studeren, afhankelijk van je persoonlijke interesses en wat je het liefste in je vrije tijd wilt doen. Ook kun je bepalen hoe lang en hoe intensief je wilt studeren en met welke keuzevakken je je meer in de Franse cultuur wilt verdiepen. Aan welke universiteit in Frankrijk je uiteindelijk ook zou willen studeren, we bieden je altijd hetzelfde uitstekende taalonderwijs aan. We houden de klassen klein, zodat je veel persoonlijke aandacht en ondersteuning krijgt om je jouw doel te laten bereiken.